REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, de vorbă cu cetăţenii

Candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, de vorbă cu cetăţenii

Replica API 11 mai 2016 | 00:23 320

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Amiralul (r) Vergil Chițac s-a întâlnit ieri, 9 mai cu locuitorii cartierului Tomis Nord, ocazie cu care oamenii au vorbit despre schimbările imediate pe care le așteaptă de la viitorul edil.

La întânire au fost prezenți și candidații PNL la Consiliul Local Constanța: Raluca Trandafir, Anamaria Funda, Cristina Văsii, Victor Constantin, Florin Gavrilă, Amelia Boroș și Bogdan Barață care în perioada următoare vor prelua solicitările de la cetățeni și vor lucra pentru identificarea soluțiilor.

Pe parcursul întâlnirii, constănțenii s-au arătat profund nemulțumiți de modul haotic în care s-a construit în ultimii ani în municipiul Constanța, de disfuncționalitățile transportului în comun, de mizeria care sufocă orașul, de lipsa locurilor de muncă și a unui viitor pentru copiii lor.

Strict legat de cartierul Tomis Nord, o problemă semnalată a fost lipsa unei linii directe de transport în comun care să lege cartierul de B-dul Mamaia și zona centrală. De asemenea, s-a vorbit despre “halul mizerabil” în care a ajuns Complexul Sportiv Badea Cârțan, un loc care odinioară oferea constănțenilor posibilitatea de a practica un sport în condiții civilizate.

“Sunt sigur că toți locuitorii orașului au ajuns la saturație și nu mai au încredere în actuala administrație. Evident că nu știu ce se va întâmpla pe 5 iunie, dar știu că nu se poate face nimic fără dumneavoastră, cei care veti decide dacă această stare deplorabilă a orașului va mai continua sau nu”, a declarat Amiralul Vergil Chitac.

Tot ieri, candidații la Consiliul Local Constanța, Adriana Câmpeanu, Sebastian Puznava, Mihaela Andrei și Ștefan Pata s-au întâlnit cu locuitorii din zona Gării.

Azi, 10 mai, Vergil Chițac continuă întâlnirile pe care le are deja constant cu reprezentanții societății civile. Persoanele interesate pot să confirme prezența la adresa constanta.municipiu@pnl.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614