rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Candidatul PNL la șefia Consiliului Judeţean, Mihai Lupu: NU mi-e FRICĂ de STROE Felix! Video

Experiența din zona business, precum și cea de demnitar i-au consolidat credința că pentru a crește o comunitate, pentru a conduce județul Constanța. Vorbim despre Mihai Lupu, deputat și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, unul dintre politicienii care se luptă să elibereze Constanța de sub jugul a 20 de ani de administrație PSD. Este convins că va câștiga alegerile, în ciuda faptului că se luptă cu contracandidați puternici, precum Felix Stroe. Despre prioritățile sale pentru dezvoltarea județului, despre strategii și motivele care l-au determinat să intre în această cursă aprigă electorală puteți afla doar urmărind interviul acordat de candidatul PNL, Mihai Lupu, ziarului Replica de Constanța.

Ce l-a determinat să candideze pentru șefia Consiliului județean?

Mihai Lupu consideră că are destulă experiență politică și profesională pentru a preia frâiele județului Constanța. ”Necesitatea schimbării derivă și din experiența oamenilor. Schimbarea este necesar să se producă pentru că, de 20 de ani, în acest județ, nu se întâmplă absolut nimic. Experiența mea profesională și experiența politică este un atu față de ceilalți contracandidați ai mei. Vorbesc de experiența profesională, am fost director general la Oil Terminal, experiența mea în domeniul privat e foarte importantă, pentru că astăzi conduc o companie care dezvoltă proiecte de interes strategic național, vorbim de experiența mea politică, am fost consilier orășenesc la Năvodari, președintele comisiei sociale, am fost consilier județean și 8 ani parlamentar în Camera Deputaților ales prin vot uninominal. Aceste scrutin-uri de alegeri mi-au conferit forța de a cunoaște oameni și de a înțelege necesitățile fiecărei localități. Spre deosebire de contracandidații care nu au aceste experiențe, zic că am acest atu de a participa la această competiție”, a declarat Mihai Lupu.

Mihai Lupu: Nu-mi este teamă de Felix Stroe!

Principalul contracandidat al lui Mihai Lupu este Felix Stroe, candidatul PSD. Deși, inițial, a fost ”aruncat” în cursă actual șef al CJ, Horia Țuțuianu. Lupu spune că cel din urmă nu ar fi avut șanse să câștige, deoarece activitatea sa din acest mandat este destul de slabă. ”Candidatul se știa de foarte mult timp. În această bătălie toată lumea lovește în PNL. Un lucru care a arătat disperarea PSD-ului deoarece, cu acel candidat nu aveau nicio șansă. Au făcut o evaluare asupra activ în ultimii 4 ani și nu avea argument pentru a fi candidatul PSD. Lipsa de oameni cu viziune, lipsa oamenilor care să fi făcut ceva pentru județul Constanța , pentru municipiu, s-a văzut la aceste alegeri iar azi, PSD e un partid nefrecventabil, cum îi spun alții. E un candidat (n. re. Felix Stroe) care are o bogată experiență și în trecutul comunist, și recent, a condus o companie de interes județean, care ar fi trebuie să aducă tuturor locuitorilor ceea ce își doresc, apa.. Vom discuta și despre managementul acestei companii (…) Nu și-a atins obiectivul”, a completat Lupu. Întrebat dacă îi este teamă de Felix Stroe, acesta a declarat: ”Nu mi-e teamă de absolut nimic, mi-am croit singur viața după principii bine călăuzite: să ai cred în Dumnezeu și să ai familia aproape. Nu mi-e frică, n-am trecut pătat, am realizat totul prin forțe proprii, nu are nimeni cu ce să mă șantajeze. Activitățile mele n-au fost umbrite de vreun scandal sau supuse unor anchete”.

Mihai Lupu, către PSD: N-ați făcut nimic în 20 de ani!

Candidatul PNL la șefia CJ Constanța este convins că va câștiga alegerile și spune că nu există nici cea mai mică posibilitatea ca PSD nu va câștiga ici la județ, nici la municipiu. ”Nici Țuțuianu, nici Stroe n-ar fi potrivit pentru CJ. Nu o să câștige nici la municipiu, nici la județ. N-ați făcut nimic 20 de ani. N-ați făcut nimic pentru școli, pentru bătrâni, pentru dezvoltarea economică a județului. Nu pot să câștige, nu au nicio realizare. 35 % din cetățenii acestui județ trăiesc la limita subzistenței. 35 % din venituri sunt doar ca să trăiască, trăiesc din ce le trimit copiii de afară. Statisticile spun: în ultimii 10 ani, Constanța s-a depopulat cu 4%, în fiecare an 13.0000 de cetățeni pleacă din județ, 20. 000 de studenți care studiază la Constanța, doar 4 % își găsesc locuri de muncă, nicio instituție de cultură nu a fost nici măcar reabilitată, vorbim de secetă, vorbim despre partea de mediu. Au fost proiecte, sunt proiecte, unde este Consiliul Județean? Lăsând la o parte parcurile industriale, având enorm de multe oportunități pentru crearea locurilor , datorită facilităților, ai toate facilitățile de infrastructură. Nu a fost PSD pentru acest județ. A fost parazitul acestui județ. Au spus că este suficient să dai un oui, un ulei. Nu se poate cu această viziune, să dezvolte un județ”, a mărturisit parlamentarul.

În prima parte a interviului, Mihai Lupu a mai vorbit despre relația actualei administrații cu primarii care nu fac parte din aceeași forță politică, despre cât s-au zbătut aceștia pentru a atragerea fondurilor europene și rezultatele obținute. ”Să ducă (n.red. administrația PSD) să învețe de la acești primari cum se atrag fondurile europene. Am ehipa de primari, de consilieri județeni profesioniști, îmi conferă statutul de om care va putea să facă tot ce trebuie să facă pentru acest județ”, a spus Lupu.

Video 1:

Prioritățile lui Mihai Lupu

Președintele României, Klaus Iohannis, a reușit să aducă, pentru următorul exercițiu financiar, 80 miliarde de euro. Bani pe care Mihai Lupu se bazează pentru dezvoltarea urgentă a județului Constanța. ”Acești bani sunt. Începem de la elementul major, educația în acest județ. Înseamnă condiții și egalitate de șanse pentru toți copii. Să acorzi suportul necesar pentru copii, avem nevoie de cadre didactice motivate susținute și ajuta să creeze actul educațional. Sunt 20.000 studenți care pot fi forța de muncă pentru acest județ. Ce poate face preș CJ: să creeze acea infrastructură, atragerea investitori, crearea de facilități, aducerea utilitățile în toate zonele și punerea lor în valoare. Sunt zone fantastice în județ: gândiți-vă dacă ar avea drumuri, apă, canalizări, gaze. Toate lucrurile astea, poți să vii în sprijinul acestora.”, a precizat politicianul.

În prima parte a interviului candidatul PNL a mai vorbit și despre necesitatea digitalizării birocrației, despre eliminarea circuitului birocratic al documentelor și transparentizarea banului public. Totodată, și-a manifestat grija pentru toți primarii, nu doar pentru cei din PNL, cărora le promite sprijin în administrarea comunităților pe care le conduc. ”Grija mea nu e doar pentru primarii PNL, ci pentru toți primarii. În localitățile unde sunt primari de altă opțiune politică trăiesc și oameni care au votat PNL. Lucru care nu s a întâmplat până acum. O fi fost bine, o fi fost rău?! Eu zic că a fost bine, pentru că acești primari și-au demonstrat capacitățile lor. Și vorbim de primăria Negru Vodă a atras 17 milioane de euro, Valu lui Traian a atras 30 milioane de euro, Corbu e campion la atragerea fondurilor europene. Gândiți-vă câte lucruri nu ar fi realizat dacă ar fi avut și suportul de co-finanțare al proiectelor. A crezut PSD că, dacă fac obediență anumitor primării, le încurajează mai mult. Nu. Voi fi partenerul tuturor, nu poți să substitui autoritatea locală dar îi poți fi partener”, a specificat Lupu.

Cei care au crezut că fac opoziție PSD-ului, și de fapt au fost lângă ei, vor avea cea mai usturătoare palmă

În partea a doua a interviului, Mihai Lupu a vorbit despre poziționarea formațiunilor politice după alegerile din 27 septembrie, dar și despre candidatul USR la Primăria Constanța, Stelian Ion, pe care încă îl așteaptă să se alăture echipei PNL. ”Nu știm ce pondere vor avea după 27 septembrie. Un lucru e cert: cei care au crezut că fac opoziție PSD-ului, și de fapt au fost lângă ei, vor avea cea mai usturătoare palmă. Unii care și-au făcut calcule meschine că, dacă pleacă de lângă PSD și arată lumii că-s altceva, n-au cum. Vrei nu vrei, tot lipit de PSD iști. Sunt unii care au propriile calcule. După 27 (n. red. septembrie) vom vedea ce pondere vor avea”, a spus Lupu.

Cred în rațiunea și viziunea lui Stelian Ion de a scăpa de actualul primar și de PSD

”Pe USR îi așteptăm în continuare lângă noi. Împărtășim aceleași viziune. Cred că Stelian Ion este destul de deștept să-și dea seama că poate să pună în pericol, prin diverse acțiuni, o guvernare de dreapta a municipiului Constanța. Cred în rațiunea dumnealui, în viziunea lui de a scăpa de actualul primar și de PSD. Dumnealui lovește în PNL, orice lovitură în PNL e aliatul PSD-ului. Dacă tu spui că ești de dreapta și lovești în PNL și spui că noi suntem mai slabi și tu ai cea mai mar capacitate de coagulare a votului, atunci e clar că ai alte lucruri pe care nu poți să ți le asumi. Cum a spus și Rareș Bogdan, cred în înțelepciunea dumnealui, că va face pasul către noi și dumnealui are nevoie de noi”, a completat candidatul PNL la șefia CJ.

În partea a doua a interviului, Mihai Lupu a vorbit și despre eșecul PSD din Parlament, precizând că ”nu-și doresc Guvernarea. Astăzi își dau seama că nu pot , n-au capacitatea, au făcut promisiuni populiste care n-au susținere. Ar fi aruncat economia și țara în aer”, este de părere Lupu.

Tot în partea a doua a interviului, puteți urmări și apelul transmis de Mihai Lupu către electorat și care sunt sfaturile acestuia pentru cetățenii care își doresc schimbare și un viitor mai bun pentru ei și copiii lor. Tot aici, puteți urmări și declarațiile referitoare la alegerile parlamentare ce ar trebui să se desfășoare în luna decembrie a acestui an și dacă sunt șanse ca acestea să fie amânate.

Video 2:

CMF PNL 21200012

Mirela PASCAL

vineri, 4 septembrie 20206285
GANDUL.RO
Ce au găsit muncitorii în Pasajul Unirii după ce au scos asfaltul: Sunt probleme mari!
mai mult...Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...2423

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video1650
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video3807
24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4209

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video3231
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO6925
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4023

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video2467
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video5553
5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2615

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video2905
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video4011
Vremea
25.1°22.1° - 25.1° miercuri, 29 iunie 2022
ConstanțaUmiditate: 72%
Vânt: 1.26 m/s
Presiune: 1013 milibari

Loto
6/49353327104643
5/4025143211937
joker7252612182
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 iun 00:00SportFotbal: Belgianul Lukaku, aşteptat marţi seara la Milano pentru a-şi definitiva revenirea la Inter

Atacantul belgian Romelu Lukaku este aşteptat marţi seară la Milano pentru a-şi finaliza revenirea la Inter, sub...227

29 iun 00:00SportLupte: Denis Florin Mihai şi Patrik Iulian Gordan, medaliaţi cu argint la Europenele Under-20

Sportivii români Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg) au obţinut medaliile de bronz...229

29 iun 00:00SportTenis: Gabriela Ruse, învinsă greu de Coco Gauff la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse a fost învinsă greu de tânăra jucătoare americană Coco Gauff, a...298

29 iun 00:00SportAtletism: Suspendarea sprinterei nigeriene Blessing Okagbare, mărită la unsprezece ani

Sprintera nigeriană Blessing Okagbare, suspendată pentru o perioadă de zece de ani pentru utilizarea de produse...364

Local
29 iun 23:51LocalAccident rutier pe A4, fără victime

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 28 iunie, pe A2, km 164, sensul spre...451

29 iun 23:51LocalTransport agabaritic pe ruta Bistrița-Constanța Poarta 7

...399

29 iun 23:52LocalȘedință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

516

29 iun 22:57LocalConstanța va avea o grădină urbană. Video

Constanța ar putea, în viitorul apropiat, să dispună de un nou parc, întins pe o suprafață de aproximativ 124.133...841

29 iun 18:36LocalCum arată Staţia de Tratare a gazelor naturale de la Vadu! Video

Primele gaze extrase din perimetrele offshore de mică adâncime Ana și Doina au intrat miercuri, 15 iunie a.c., în...1090

29 iun 09:41LocalTot mai mulți turiști americani ajung pe litoralul românesc

Numărul turiştilor străini sosiţi la Constanţa în primele luni ale anului 2022 a crescut simțitor, față de anul...814

29 iun 00:17LocalNicolae Ciucă și Virgil Popescu, prezenți la ceremonia prilejuită de începerea exploatării gazelor naturale! Video

Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, va participa marți, 28 iunie, în...2123

29 iun 12:36LocalVal de angajări la Unitatea de Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodăa început luni, 27 iunie,...1592

29 iun 23:52LocalIncendiu la un apartament, în Cernavodă

494

Politică
29 iun 23:53PoliticăAlte propuneri în coaliție dacă reducerea de 50 de bani la combustibil nu are efect

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre compensarea preţului...526

29 iun 23:51PoliticăKlaus Iohannis și Vera Jourova au discutat despre finalizarea, cât mai curând posibil, a MCV

Klaus Iohannis, a primit-o luni, la Palatul Cotroceni, pe Vera Jourova, vicepreședinta Comisiei Europene responsabil...402

29 iun 23:52PoliticăChesnoiu: Nu mi-am dorit altceva decât să fac bine agriculturii; adevărul va ieşi la iveală

513

29 iun 23:54PoliticăKlaus Iohannis, mesaj la comemorarea a 81 de ani de la Pogromul din Iași

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis marți, 28 iunie 2022, un mesaj cu prilejul comemorării a 81 de ani...390

29 iun 23:54PoliticăAUR anunță că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături...493

29 iun 23:53PoliticăKlaus Iohannis l-a primit pe ministrul de Externe al Serbiei

Președintele Klaus Iohannis l-a primit luni la Cotroceni pe ministrul de Externe al Republicii Serbia, Nikola...343

29 iun 23:52PoliticăVirgil Popescu, mesaj către USR: Criza nu va trece doar dacă bateţi voi din picior!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere parlamentarilor USR să aibă ''abordări constructive'' şi subliniază că...423

29 iun 23:52PoliticăCum poate scăpa Prinţul Paul de închisoare în România. Scenariile avocaţilor

Prinţul Paul de România a fost reţinut la Paris de autorităţile franceze. Acesta a fost arestat după ce a fost dat...577

29 iun 23:51PoliticăPNL vrea referendum pentru demiterea primarului acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale

540

Interviuri
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4023

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, s-a aflat în studioul Replica, luni, 16 mai. În cadrul...2467

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

5553

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4209

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3231

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...6925

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2615

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...2905

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

4011

Monden
29 iun 13:22MondenJohnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Ceața s-a ridicat, parcă, în urma clarificărilor legale dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, și...309

29 iun 00:00MondenKate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să...207

29 iun 00:00MondenFiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

238

29 iun 00:00MondenBono, solistul trupei U2, a dezvăluit că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 4 că are un frate vitreg, de existenţa...204

29 iun 01:51MondenCe spune Silviu Prigoană despre nunta fiului său! Cu ce se ocupă nora lui

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a devenit de curând mire, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Georgiana, într-o...440

29 iun 00:00MondenDiana Ross a încântat publicul de la Festivalul Glastonbury cu un recital ce a inclus numeroase cântece despre iubire

Cântăreaţa americană Diana Ross a electrizat atmosfera duminică, în ultima zi a Festivalului Glastonbury 2022,...213

29 iun 00:00MondenSoprana rusă Anna Netrebko pretinde compensaţii de 350.000 de dolari din partea Metropolitan Opera din New York

Soprana rusă Anna Netrebko, deprogramată din cauza ambiguităţilor sale cu privire la războiul din Ucraina, dă în...235

29 iun 00:00MondenFilmul horror 'Telefonul negru', cu Ethan Hawk, a dominat box office-ul românesc de weekend

Filmul horror "Telefonul negru/ The Black Phone", în regia lui Scott Derrickson, cu Ethan Hawk, Jeremy Davies,...202

29 iun 00:00MondenMiliardarul italian Leonardo Del Vecchio a murit la vârsta de 87 de ani

226

Mapamond
29 iun 00:00MapamondONU: Consumul de canabis a crescut odată cu legalizarea sa şi în timpul lockdownurilor anti-COVID-19

Mai multe ţări, inclusiv statele americane care au legalizat canabisul, par să fi contribuit la creşterea consumului...196

29 iun 00:00MapamondŞase poliţişti, ucişi într-un atac armat în nordul Mexicului

Şase poliţişti au fost ucişi duminică în nordul Mexicului, după ce au fost atacaţi de bărbaţi înarmaţi...210

29 iun 00:00MapamondSOS Méditerranée: 90 de migranţi, salvaţi în ultimele zile de Ocean Viking

184

29 iun 00:00MapamondGrecia a împiedicat peste o mie de migranţi veniţi din Turcia să debarce pe insulele sale

Grecia a acuzat luni Turcia că a încercat să trimită aproape 1.130 de migranţi pe insulele greceşti din Marea Egee...199

29 iun 00:00MapamondRepublica Cehă: Un mort şi cinci răniţi într-un accident de tren

Un mecanic de tren a murit şi cinci persoane au fost rănite după ce un tren de mare viteză s-a izbit luni de o...183

29 iun 00:00MapamondMarea Britanie: O casă a fost distrusă într-o explozie la Birmingham; un bărbat se află în stare critică

O casă a fost distrusă, altele au fost puternic avariate şi un bărbat se află în stare critică după o explozie...201

29 iun 00:00MapamondPeste 200 de arestaţi, între care şi jurnalişti, la Marşul mândriei din Istanbul

Poliţia turcă a intervenit, duminică, cu brutalitate împotriva participanţilor la Marşul mândriei LGBTQ+ la...213

29 iun 00:00MapamondNordul Turciei se confruntă cu inundaţii în urma precipitaţiilor abundente

Precipitaţiile abundente înregistrate în nordul Turciei au provocat inundaţii în mai multe locuri, postul public de...191

29 iun 01:14MapamondCOVID-19 face iar ravagii în Franța: Guvernul le cere cetățenilor să poarte masca

841

Sănătate
29 iun 00:00SănătateAntibacterian natural care ameliorează durerile de gât și infecțiile sinusurilor

Infecţiile virale nu se tratează cu antibiotice. Folosind aceste pastile în cazul infecţiilor virale nu facem decât...258

29 iun 00:00SănătateBeneficiile neştiute ale drojdiei de bere și ce boli tratează. Conţine 18 minerale esenţiale vieţii

Utilizată în bucătărie, drojdia de bere este o sursă excelentă de vitamine, minerale şi proteine. Aceasta...259

29 iun 00:00SănătatePlanta care vindecă inima, tratează depresia şi reduce colesterolul

341

29 iun 00:00SănătatePlusurile şi minusurile operaţiei de mişcorare a stomacului

Peste 700 de milioane de persoane din lume suferă de obezitate. Pentru cei care viața este o continuă cură de...241

29 iun 00:00SănătateDe ce este mai bun mălaiul alb ca cel galben

Porumbul este una dintre cele mai populare cereale din lume. Consumul de mălai alb asigură mineralele necesare pentru...188

29 iun 00:00SănătateCe să bei pentru a stimula digestia. De ce nu este indicat timp îndelungat

Anasonul ajută expectoraţia şi absoarbe gazele intestinale. În doze terapeutice, are efecte stimulante asupra...220

29 iun 00:00SănătateAlimentul care previne acumularea de grăsimi pe vasele de sânge și e bun pentru creier

Măslinele Kalamata sunt apreciate ca fiind cele mai sănătoase dintre toate sortimentele de măsline grecești....279

29 iun 00:00SănătateLeguma care înlocuieşte cu succes cartofii prăjiţi. E dulceagă, are fibre şi ajută la o vedere mai bună

Este una dintre cele mai vechi legume, poate înlocui cu succes cartoful într-o dietă, preparându-l chiar prăjit,...301

29 iun 00:00SănătateBăutura care îţi curăţă ficatul în doar trei zile. Cum se consumă şi ce beneficii are

358

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT