REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Candidatul UDTR la Parlament este deputatul Iusein Ibram

Candidatul UDTR la Parlament este deputatul Iusein Ibram

Replica API 8 septembrie 2012 | 00:00 341

Uniunea Democrată Turcă din România şi-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru Parlament. Reuniunea a avut loc la Palatul Copiilor din Constanţa, fiind prezenţi delegaţi din toată ţara - 157 dintr-un total de 164. Au existat şi mulţi doritori să candieze - 5 la număr, însă pe parcurs unul s-a retras din competiţie. Iată şi cine a vrut să fie nominalizat, din partea UDTR, drept candidat pentru Parlamentul României: Iusein Ibram (deputat), Ali Nurhan (recent desemnat cetăţean de onoare al Constanţei, de către Consiliul Local Municipal), Acoiun Levent şi Amet Melec.

Lucrările s-au desfăşurat pe parcursul a mai multe ore, la eveniment fiind prezenţi, pentru a le ura succes candidaţilor, şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi viceprimarul Decebal Făgădău. Prezenţa acestora a stârnit şi comentarii de genul că cei doi lideri ai PDS Constanţa vor să transmită un semnal privind alegerea lui Ali Nurhan. Numai că cei mai mulţi dintre delegaţii UDTR au optat tot pentru Iusein Ibram, actualul deputat. El a fost desemnat să candideze, din partea UDTR, pentru un nou mandat de parlamentar, cu 110 voturi. Ali Nurhan a obţinut doar 30 de voturi, Amet Melec - 13 şi Acoiun Levent - 3.

Deputatul Iusein Ibram s-a declarat bucuros că a fost desemnat de colegii săi să candideze pentru încă un mandat, şi totodată mulţumit că la alegeri a participat şi preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu: "Am avut astfel ocazia să îl cunosc". Deputatul a mai precizat că speră ca, până la finalul actualului mandat, să reuşească trecerea unui proiect important, la care susţine că a lucrat de foarte mult timp: regimul special maritim. "Ar fi stimulată înmatricularea navelor în România, prin crearea de facilităţi, şi s-ar crea locuri de muncă", a spus deputatul.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218