REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Candidatului PMP la Primăria Constanței, Claudiu Palaz: „Tun imobiliar sau indolența administrației?”

Candidatului PMP la Primăria Constanței, Claudiu Palaz: „Tun imobiliar sau indolența administrației?”

Replica API 27 mai 2016 | 00:34 246

Claudiu Palaz a lansat, pe blogul său, noi acuzații la adresa actualei administrații locale din Constanța. „Mai îndrăznește cineva din actuala administrație să mai spună că susține copiii din Constanța? Că susține sportul constănțean? Mai îndrăznește cineva din USL să se bată cu pumnii în piept că a investit, investește și va investi în activități pentru cei mici, în baze sportive?

Ce a contat pentru administrația Mazăre-Făgădău? Să își consolidezele masele de vot, să jongleze cu ajutoarele sociale, să plaseze în mijlocul orașului un cartier care a alungat până și colindătorii, să promoveze turismul constănțean numai prin cluburi și viață de noapte, să ofere monopol unei firme de curățenie care nu face altceva decât să lase ca mizeria să aibă monopol pe străzile din Constanța.

Ce au votat consilierii PSD și PNL, cei fără de care binomul Mazăre-Făgădău nu ar fi reușit niciun proiect din cele de mai sus? Fără voturile lor date după cum le-au dictat șefii de partid, și nu după cum au promis când cetățenii le-au acordat încrederea, Constanța ar fi putut arăta ca un oraș european.

Însă ce pretenții și ce așteptări mai pot avea constănțenii de la PSD și PNL, când rezultatul „muncii” lor este vizibil pe orice stradă?! Au anunțat acum ani buni că vor face un nou parc. L-a văzut cineva până acum? Nimeni, pentru că nu există. Despre Palatul Copiilor mai știți ceva? L-ați văzut în ultimul timp cum arată? Dezolant, nu poate fi descris în cuvinte.

Pare ca un șantier în lucru, nicidecum ca un spațiu verde în care copiii ar putea să deasfășoare vreo activitate. Nicidecum ca locul de unde au plecat numeroși campioni, inclusiv campioni naționali cu care ar trebui să ne mândrim, la activități precum kartingul.

Aveți mai jos câteva poze ca să vedeți realitatea din Palatul Copiilor. Aș fi tentat să spun că USL-iștii nu cunosc această realitate, însă trebuie să recunosc că mă frământă întrebarea dacă nu cumva tocmai acest dezastru este cel care le convine, iar cu cât parcul devine mai distrus, cu atât mai bine. Să fie vorba de un tun imobiliar? Sau numai de indolența autorităților?

În calitate de primar, voi propune preluarea Palatului Copiilor Constanța de la Ministerul Educației în administrarea Primăriei Constanța, sub condiția ca acestui parc educațional să nu i se poată fi schimbată destinația vreodată. În acest fel, se va elimina posibilitatea vânzării terenurilor și clădirilor din Palatul Copiilor de către administrația locală.

Voi forma o echipă împreună cu părinții, dascălii și îndrumătorii din Palatul Copiilor pentru ca activitățile extrașcolare și pentru dezvoltare fizică să nu fie în pericol, așa cum se întâmplă în acest moment, ca cei mici să nu mai sufere din cauza indolenței autorităților și pentru ca noi toți, constănțenii, să ne putem mândri în continuare cu campionii noștri“, spune Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614