REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Candidatului UNPR Claudiu Palaz i-au mai rămas doar câteva geamuri nevopsite, la sediul de campanie

Candidatului UNPR Claudiu Palaz i-au mai rămas doar câteva geamuri nevopsite, la sediul de campanie

Replica API 26 mai 2012 | 00:00 75

Atacat din nou!

Atacat din nou!

Sediul de campanie al candidatului UNPR la Primăria Constanţa, Claudiu Palaz, a fost, din nou, ţinta unor persoane rău intenţionate care au aruncat cu vopsea pe geamuri, acoperindu-i afişele cu conţinut electoral. Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe făptaş şi pentru a vedea cine l-a pus să facă asemenea gesturi. "Dacă în cursul nopţii de 23 spre 24 mai pe două ferestre a fost aruncată vopsea albă, noaptea trecută alte trei ferestre au beneficiat de acelaşi tratament. Au mai rămas doar câteva neatinse la parter şi întregul etaj unu. Întrucât contracandidatul care recurge la astfel de gesturi reprobabile are o problemă cu mine şi nu cu sediul meu de campanie, îl invit pe el sau pe huliganii tocmiţi să mă caute direct pe mine. Mă pot găsi cu uşurinţă pe străzile din municipiul Constanţa unde îi aştept să discutăm civilizat despre dezvoltarea oraşului. Până atunci, remarc faptul că sunt singurul candidat la funcţia de primar al municipiului Constanţa a cărui campanie electorală beneficiază de un tratament huliganic din partea administraţiei Mazăre-Constantinescu", susţine Palaz, într-un comunicat.

Ce zice IPJ

"Sesizarea a fost făcută la ora 01:15, prin 112 de către angajaţii firmei de pază. Potrivit sesizării, la ora 01:10, o persoană necunoscută, îmbrăcate în haine închise la culoare, a aruncat cu o substanţă albă, probabil vopsea, peste geamurile sediului de campanie al unui candidat la Primăria Constanţa. În maxim 5 minute, poliţiştii au ajuns la faţa locului pentru a face cercetări. Se continuă investigaţiile pentru a fi identificat autorul şi pentru a-l trage la răspundere contravenţional", ne-a declarat Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt din partea IPJ pe probleme de campanie. Potrivit poliţiştilor, dat fiind că şi miercuri noapte a avut loc un incident la indigo cu cel de joi noapte, iar semnalmentele individului sunt cam aceleaşi, ar putea fi vorba despre o singură persoană.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218