rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Execuţie cu zâmbetul pe buze

Candidează Stroe la primărie? S-a dezlănţuit: Avem mall-urile lu’ peşte prăjit! Nu există pachete în atribuţiile primarului

Felix Stroe

Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, noul preşedinte PSD Constanţa, Felix Stroe, s-a lansat într-un atac de o duritate extremă şi fără precedent la adresa predecesorilor săi, fără a pomeni nici măcar o singură dată numele Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu în două ore cât a ţinut conferinţa de presă ţinută vineri în micul sediu de partid din zona Trocadero. În sediul cel mare nu se mai putea, întrucât organizaţia judeţeană a rămas fără acesta, după ce „proprietarii ciprioţi” (Stroe a evitat aici al treilea nume de referinţă din fosta echipă, Sorin Strutinsky- n.red.) au dat afară PSD Constanţa din clădirea fostului hotel Astoria, de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân.

Un alt episod din bătălia subterană care se duce între fosta şi actuala gardă din PSD Constanţa. Una peste alta, impresia unuia care citeşte printre rândurile celor rostite de Felix Stroe este că acesta se pregăteşte mai degrabă de o candidatură la Primăria Constanţa, decât de o simplă reorganizare de partid. Cu atât mai mult, cu cât a existat în ultimele două înfăţişări publice senzaţia unui scenariu bine pus la punct, cu întrebări şi probleme sensibile ridicate atent la fileu, de unde erau punctate decisiv, cu răspunsuri atent gândite.

Iar indiciile unei candidaturi (ne)anunţate la Primăria Constanţa au fost vineri cu nemiluita. Felix Stroe l-a înţepat „elegant” pe Decebal Făgădău, văzut ca urmaş al echipei Mazăre şi, din câte se pare, prematur anunţat ca şi candidat al PSD la Primăria Constanţa. Apoi, l-a ridiculizat pe Gabi Stan, vicele fostului primar Mazăre- „nu merită să fie subiect de conferinţă de presă. N-am fost niciodată lipit de el, ca să mă dezlipesc”, a vorbit despre pachetele pentru nevoiaşi care nu ar fi trebuit să intre în atribuţiunile unui primar, a spus că vrea să reintroducă transportul electric (trimitere evidentă la decizia fostului edil de a renunţa la tramvaie şi troleibuze), s-a referit în termeni batjocoritori la „mall-urile lu’ peşte prăjit” care au împânzit oraşul (de asemenea, alt atac la adresa politicii Mazăre), în timp ce noul (re)venit şi bunul său prieten, Gheorghe Donţu, plecat din PSD în mandatul Mazăre, a punctat, silabisind, cu deplinul său acord: „Constanţa este un oraş absolut mizerabil”.

Stroe: Şi dacă nu fugea Ponta cu elicopterul şi tot se ţineau alegeri. Făgădău să clarifice problema consilierilor locali PSD care au boicotat şedinţa

„Un partid trebuie să aibă o viaţă internă de organizaţie, care să arate că e viu, că funcţionează. Dacă PSD Constanţa a avut până acum un domeniu în care şchiopăta, şi au fost mai multe, dar cel în care şchiopăta foarte tare a fost această viaţă internă. N-a funcţionat 12 luni pe an, ci doar în campaniile electorale, iar oamenii n-au uitat asta. Departe de urechile presei, în aceste luni de vară, partidul a progresat foarte mult, a fost revigorat”, şi-a început Felix Stroe tirul, care avea apoi să se intensifice violent împotriva echipei Mazăre.

„Alegerile interne din PSD n-au fost pricinuite de plecarea lui Ponta. Şi dacă nu fugea Ponta cu elicopterul, tot se ţineau alegeri în partid. Avem acum oameni tineri, care nu mai pot fi acuzaţi că au fost securişti şi comunişti. N-am să mai admit nici o bisericuţă, cooperativă, că mă recomandă prietenia cu nu ştiu cine. Toţi candidaţii din judeţ vor fi discutaţi la biroul judeţean, listele de consilieri vor trebui să trezească respectul. Suntem puţin întârziaţi cu selecţia candidaţilor, recunosc.

Principalele criterii vor fi competenţa profesională, realizările dovedite şi activitatea în partid. Pe de altă parte, nu ne-am propus să funcţionăm ca o organizaţie dizidentă, revoluţionară şi să persiflăm structura de conducere de la centru”, a declarat Felix Stroe. Adică tot ce nu a însemnat fosta conducere. Referindu-se la problemele penale ale candidaţilor, liderul PSD a spus că trebuie respectată prezumţia de nevinovăţie, dar nici nu vor fi căutaţi în mod special astfel de candidaţi: „Ce înseamnă problemă penală?

Aş vrea să avem o democraţie ca în Anglia, Germania, Suedia, nu o exagerare până dincolo de limitele bunului simţ. Aţi văzut în Germania mascaţii să intre peste cei de la Volkswagen? Nu vom căuta cu lumânarea candidaţii cu probleme şi categoric le vom cere celor implicaţi în dosare penale trimise în judecată să facă un pas în lateral până la lămurirea situaţiei”. Apoi a început execuţia. Primul a „căzut” Decebal Făgădău.

Fără nici o legătură cu subiectul anterior, Felix Stroe a fost pus să explice boicotul consilierilor locali PSD, care a dus la suspendarea unei şedinţe, la începutul acestei luni. „Făgădău trebuie să clarifice problema. Chiar este un om serios şi cu o perspectivă frumoasă în PSD.

Am avut o discuţie cu el şi cu Dragomir (Cristinel Dragomir- n.red.) şi am convenit să pregătim mult mai atenţi aceste şedinţe, astfel încât să nu se mai repete ce s-a întâmplat”, a spus Stroe. Într-o singură frază indică vinovatul, Făgădău, care nu ştie să-şi ţină oamenii în frâu, aluzie care subminează clar ideea de autoritate, îl atenţionează pe Dragomir să nu facă la fel şi se prezintă ca mediator, care nu va mai permite aşa ceva.

Stroe: Primarul trebuie să se ocupe de altceva, nu de pachete. Avem mall-urile lu’ peşte prăjit, care au omorât tot comerţul în Constanţa!

„După cum am spus, mă delimitez cu fermitate de tot ce a însemnat PSD Constanţa. Nu a fost o democraţie de partid, nu s-a lucrat de jos până sus în mod responsabil, nu s-au discutat problemele la biroul judeţean, ne trezeam cu numiri pe funcţii de care habar n-aveam, ne întreabm unii pe alţii cine-i doamna sau cine-i domnu’. Vă dau cuvântul meu de onoare că aşa ceva nu se va mai întâmpla”, a mai spus Felix Stroe.

„Nu există pachete în atribuţiile din lege ale primarului. Oamenii săraci trebuie ajutaţi altfel, nu cu pachete. Cred că trei sferturi din cei primesc pachete nici măcar nu votează cu PSD. Să-i plăteşti 5 metri cubi de apă, energia, aşa trebuie ajutaţi. Primarul trebuie să se ocupe de altceva, nu de pachete. De trama stradală, de infrastructura oraşului, de siguranţa cetăţenilor. Şi aşa trebuie să fie toţi primarii din judeţ. Eu îmi doresc o viaţă mai bună toţi. Îmi doresc, de pildă, reintroducerea transportului electric în Constanţa. Noi avem mall-urile lu’ peşte prăjit!

Au omorât tot comerţul în Constanţa, au lăsat mii de oameni fără afaceri şi un loc de muncă”, a completat Stroe, într-un atac virulent la adresa lui Mazăre. Şi l-a ascultat, la fel de zâmbitor şi aprobator, pe Gheorghe Donţu, care a tras şi el o salvă în fostul edil. „Un tip de administraţie colonială a oraşului Constanţa a murit de facto. De jure, va trebui să moară la alegeri. Un tip de a face politică în Constanţa care, o dată cu alegerea lui Felix Stroe, a luat sfârşit.

Acest deşert prin care a trecut Constanţa are originile nu doar în pachetele date, ci şi în complicitatea politicienilor din celelalte partide. Avem un oraş absolut mizerabil, din toate punctele de vedere. E o nebunie întreagă, au blocat tot oraşul. PER are soluţii pe care le pune acum la dispoziţia PSD-ului”, a declarat Donţu. Care a adus în discuţie şi suflul ecologist inspirat de PSD prin revenirea sa: „Vă promit că nici un metru pătrat de iarbă nu va mai fi defrişat”, completat imediat de Felix Stroe: „Nu că nu va mai dispărea nici un metru pătrat, dar trebuie să punem câteva milioane de metri pătraţi de iarbă în oraş”.

Cristian ANTON

sâmbătă, 24 octombrie 2015682
Comentarii

10Beni(25 oct 22:22)
Palaz Primar
01@ a.s @(25 oct 22:09)
Brasoveni sunt foarte civilizati...!!! Si foarte curati....!!!
02Ce tare(25 oct 19:28)
Ar trebui sa votezi cu partidul din care face parte Primarul, in speta PSD, daca primesti pachet? Tu nu ai lasat oameni fara loc de munca, si in mai putin de o luna le-ai marit salariul celor ramasi si, inclusiv, tie? Si, din pacate, criteriile de selectie al oamenilor a fost unul defectuos!
09petrica(25 oct 16:26)
dar case pentru tigani din banii constantenilor exista?intreb si eu
010Cam tarziu(25 oct 14:18)
De ce nu si-a exprimat aceste pareri si cand era Mazare la putere? Nu imi aduc aminte sa il fi infruntat vreodata public. Dupa razboi...multi viteji s-arata!
219Nu conteaza(25 oct 08:05)
Nu intelegeti de ce a fost sabotat fagadau la sedinta de consiliu? Pai stimati constanteni , omul asta si a asumat sa taie in carne vie si deranjeaza, un om cu atitudine, putea foarte simplu sa astepte sa candideze si avea mai multi aplaudaci .Bunul simt si corectitudinea deranjeaza, a uitat domnul felix ca a fost implicat 100% in toate campaniile din judet, acum ne lepadam tipic romanesc ,nu exista spirit de echipa
14Mos Teaca(25 oct 05:32)
Tineretea,bat-o vina!
26mazare(24 oct 20:25)
A cam halit-o
033Sanse ZERO(24 oct 14:37)
Vine din acelasi partid ca mazare si constantinescu. Apa are un pret la Cta de te doare buzunarul si muulte altele
432Constanta(24 oct 12:00)
...munca in folosul comunitatii...nu pachete ...rup gardurile sediului de pe str. Amzacea ..... un jeg de sediu de primarie ...la cati bani a tocat primaria...chiar nu gaseau ceva mai bun ...? Vin cu taxi-urile sau cu masinile personale...si nu orice masina ....asa ca ...toata lumea la munca...!!! Constanta merita o alta fata...uitati-va cum arata Brasovul ...e incredibil...zici ca te aflii in alta tara ....de ce ei pot...si noi nu ?
631foarte bine(24 oct 11:06)
trebuie terminat pentru totdeauna acest moft cu pachete!pentru doua persoane care trebuie ajutate cu mancare profitau 200 care faceau specula !se invatase puturosi si nu munceau!asteptau pachete!FARA PACHETE FELIX!
324fapte, nu vorbe(24 oct 10:21)
Sa te vedem, nea Felix, ce vei face la Kogalniceanu, daca vei reusi sa decapitezi gasca penalo-alcoolica Muresan&ScupraNota&Enache&Capdeporc!
2023marius(24 oct 09:57)
Doar Vrabie de la Pestera mai salveaza Constanta in rest numai hoti si vrajala
2134Arghiroiu Virgil(24 oct 07:36)
Ca toti acesti parveniti de machedoni infecti,mincinosi si corupti ce au distrus acest judet ce la conducere sint 80%machedoni perfizi si corupti.Statiunea Mamaia e a lor.In curind se va numi "Judetul Machidonesc Constanta".Romani treziti-va si luati atitudine si uniti-va faceti un efort si scapati de aceasta hoarda machidoneasca analfabeta.
3817G.M(24 oct 02:10)
Bun program.Succes!
mai mult...Replica
20 noi 20:59ReplicaGALERIE FOTO: Cum va arăta dispensarul din Tuzla şi pentru ce specializări va fi dotat

Fostul sediu al Primăriei Tuzla devine clădire de cabinete medicale! Este un proiect important pentru comunitate,...813

20 noi 00:00ReplicaUn magazin în care colcăiau gândacii, închis la Constanța!2128
20 noi 18:10ReplicaIncident ŞOCANT într-o şcoală din Constanţa: elev atacat cu un cuţit de un coleg, din pricina unui joc online!993
20 noi 13:18ReplicaSe amenajează două noi SENSURI GIRATORII în Constanța

...4984

20 noi 14:33ReplicaGeorge Karam, CONDAMNAT în dosarul Beirut, DAT în URMĂRIRE NAȚIONALĂ!2122
20 noi 16:28ReplicaCopii puși în PERICOL, pe străzile din Constanța: lipiți de geam!892
20 noi 00:00ReplicaAfaceristul Pufleanu vrea să modifice profilul unei străzi din cartierul Faleză Nord

Afaceristul Dumitru Pufleanu a formulat o solicitare de emitere a avizului Arhitectului șef – pentru PUZ - zona...3543

20 noi 00:00ReplicaConstănțean, DEPISTAT BEAT la VOLAN! De ce l-a ACHITAT instanța de FOND1285
20 noi 00:00ReplicaIronia sorții: firma care a câștigat contractul pentru Cetatea Carsium e cea respinsă la reabilitarea Muzeului de Istorie779
20 noi 14:04ReplicaÎncep lucrările la clădirea unde va funcționa Serviciu de Medicină Legală: a fost obținută autorizația pentru consolidare

În sfârșit, încep lucrările de consolidare a imobilului din Curtea Spitalului de Boli Infecțioase aflat în...1130

20 noi 01:06ReplicaPorci din gospodării, de vânzare pe Internet pentru Crăciun! DSVSA avertizează asupra pericolului656
20 noi 00:00ReplicaCamere de supraveghere funcţionale doar pe timp de noapte. Motivul: primăria n-a obţinut aviz de la Enel să le lege în reţea1309
Vremea
13.5°13.3° - 13.5° miercuri, 20 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 84%
Vânt: 6 m/s
Presiune: 1022 milibari

Loto
6/4961115173349
5/402819293839
joker12252838414
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 noi 00:00SportPreliminarii Euro 2020. Țara Galilor, a 20-a națională calificată direct! Ultimele 4 locuri se decid la ”baraj”

Reprezentativa pentru care evoluează Gareth Bale a învins Ungaria, scor 2-0, și a urcat pe locul al doilea în Grupa...439

20 noi 00:00SportIrlanda de Nord U21 - Romania U21 0-0. Pas greșit pentru tricolorii mici

Tricolorii mici pierd punct prețioase în lupta pentru calificarea la EURO 2021. Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi...543

20 noi 00:00SportGigi Becali, pus sub acuzare de DNA, după ce a fost audiat două ore de procurori: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, și Vasile Geambazi, nepotul său, au fost chemați la DNA pentru a fi audiați....684

20 noi 00:00SportIanis Hagi: Aşa nu putem să avem pretenţii să ne calificăm la European, trebuie să schimbăm ceva

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, a declarat, luni noaptea, că el şi colegii săi nu pot avea...525

Local
20 noi 00:00LocalRectificarea actelor de stare civilă: ce trebuie să ştiţi

Rectificarea unor rubrici din actul de stare civilă presupune îndreptarea erorii materiale comise cu ocazia...301

20 noi 01:14LocalSe răcește vremea și vin ploile! La Constanța se verifică receptorii pluviali

Echipe mixte ale Primăriei Municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare s-au asigurat, în...1362

20 noi 02:32LocalDacă vedeți acest bărbat, sunați la Poliție!

Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția lui Denisencu Petre, de 68 de ani, din municipiul Tulcea. În...751

20 noi 02:32LocalSe reabilitează gardul unei școli din Constanța

Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri pentru înlocuirea gardului Școlii Gimnaziale nr. 12 „B.P....704

20 noi 02:31LocalBunuri în valoare de peste 1.200.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...562

20 noi 02:29LocalNEREGULI depistate de polițiști în traficul rutier din Constanța!

O patrulă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Constanța, la data de 18...557

20 noi 02:29LocalCetăţean sirian cu permis de şedere FALS, descoperit în Portul Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au identificat în P.T.F. Constanţa un cetăţean...600

20 noi 02:24LocalBijuterii din aur găsite la Constanța, într-un autocar!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, în data de 17.11.2019, au efectuat...1076

20 noi 02:24LocalUn constănțean CONDAMNAT pentru furt, PRINS la frontieră!

În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în data de 19.11.2019, în jurul orei 7.00, s-a prezentat pentru...454

20 noi 02:22LocalPolițiștii au intervenit la peste 2.000 de evenimente într-o singură zi

Polițiștii au organizat, în cursul zilei de luni, 18 noiembrie, 200 de acțiuni pentru prevenirea faptelor...364

Politică
20 noi 02:33PoliticăCSM a numit vicepreşedinţii Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru următorii trei ani

Secția pentru judecători a CSM a decis, în urma audierilor de marți, ca Elena Bogasiu și Iulian Dragomir să...510

20 noi 02:34PoliticăCopiii fără acte de identitate vor avea acces la sistemul educațional! Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii

Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea prin care copiii fără acte de indentitate să poată fi înscriși în...398

20 noi 02:33PoliticăLudovic Orban: Salariul minim ar putea crește cu 7,2%

Premierul Ludovic Orban a transmis marți, pe pagina de Facebook a Guvernului, că salariul minim pe economie ar putea...534

20 noi 02:23PoliticăPrimăria Agigea implementează proiectul JOYRIDE -Resurse şi Iniţiative Comune Dedicate Mediului Înconjurător

Primăria Agigea, proiect de anvergură pentru dezvoltarea turismului local! Administrația locală implementează...514

20 noi 02:29PoliticăSiegfried Mureşan va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al PPE la Congresul de la Zagreb

Deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL) va candida pentru funcția de vicepreședinte al Partidului Popular...387

20 noi 02:16PoliticăÎncepe plata indemnizațiilor pentru membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare din municipiul Constanța

Cei 1758 de membrii ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, care au participat la alegerile prezidențiale...599

20 noi 02:30PoliticăOrban: La Congresul PPE susţinem candidatura lui Tusk la funcţia de preşedinte şi a lui Mureşan la cea de vicepreşedinte

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni că liberalii îi susţin la Congresul Partidului Popular...377

20 noi 02:30PoliticăPNL a sesizat BEC cu privire la distriburea de către PSD a unor broşuri cu informaţii 'false'

PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la distribuirea de către PSD a unor broşuri, pe motiv că acestea...713

20 noi 02:30PoliticăOrban: Prezenţa la vot va fi cel puţin egală cu cea din primul tur, conform analizelor PNL

Prezenţa la vot în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale va fi cel puţin egală cu cea din primul tur, conform...376

20 noi 02:21PoliticăIohannis, despre renunţarea la imunitate: Când ajungem la schimbarea Constituţiei, voi relua această temă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Ploieşti, că imunitatea preşedintelui este prevăzută în...966

Monden
20 noi 17:52MondenFiica lui Laurette, bătută, lovită, umilită la şcoală, pentru că e mulatră

Fotomodelul Laurette Atindehou (35 de ani) îşi caută dreptatea după ce, pe 14 noiembrie, fiica ei a fost agresată...407

20 noi 02:40MondenMara Georgescu, adolescenta de 15 ani care promite să ajungă ca Rihanna şi-a lansat primul videoclip

O voce puternică ce i-ar putea face concurenţă până şi Rihannei a fost descoperită recent. La doar 15 ani, Mara...399

20 noi 00:00MondenAndreea Antonescu, pentru prima oară în rochie de mireasă. Decolteu de infarct

Andreea Antonescu așteaptă să semneze actele de divorț cu afaceristul Traian Spak, iar între timp a mai consumat o...398

20 noi 00:00MondenDe ce a renunţat Dezbrăcatu' la maşină. Codruţ Kegheş merge acum numai cu trotineta

Actorul Codruţ Kegheş (47 de ani) unul dintre prezentatorii emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” şi interpretul lui...327

20 noi 00:00MondenJennifer Aniston le-a mulţumit fanilor după ce a ajuns la 20 de milioane de urmăritori pe Instagram

Jennifer Aniston le-a mulţumit fanilor după ce a ajuns la 20 de milioane de urmăritori pe Instagram - la puţin peste...249

20 noi 00:00MondenRochia 'Travolta' purtată de prinţesa Diana la Casa Albă va fi scoasă la licitaţie

Celebra rochie de seară pe care prinţesa Diana a purtat-o în timpul unui dans cu actorul John Travolta la un dineu la...349

20 noi 00:00MondenStormzy şi John Legend, printre vedetele care vor cânta la gala Global Citizen Prize Award

Stormzy, John Legend şi Sting sunt printre vedetele confirmate să cânte la o ceremonie de premiere care recunoaşte...217

20 noi 00:00MondenPaul McCartney va fi cap de afiş la Festivalul Glastonbury din 2020

Muzicianul britanic Paul McCartney va fi cap de afiş la viitorul Festival Glastonbury (sud-vestul Marii Britanii), care...223

20 noi 17:54MondenFosta casă de discuri a lui Taylor Swift îi va permite artistei să cânte melodii mai vechi la televiziune

Fosta casă de discuri a lui Taylor Swift a lăsat să se înţeleagă luni că îi va permite cântăreţei să...229

20 noi 00:00MondenRecuperarea actriţei Catherine Deneuve va fi grea şi de durată

Reputata actriţă franceză Catherine Deneuve, care a suferit pe 6 noiembrie un accident vascular ischemic şi a fost...278

Mapamond
20 noi 00:00MapamondPreşedinţia Partidului Popular European va fi deţinută, în premieră, de către un est-european

Congresul Partidului Popular European (PPE), ce are loc miercuri şi joi la Zagreb, va marca o premieră în istoria...247

20 noi 00:00MapamondParchetul suedez renunţă la urmărirea lui Julian Assange pentru viol

Parchetul suedez a anunţat marţi că a abandonat urmărirea lui Julian Assange pentru viol, după aproape zece ani,...221

20 noi 00:00MapamondUniunea Europeană, divizată asupra reformei privind extinderea spre Est

Ţările din Uniunea Europeană s-au arătat divizate marţi în privinţa reformei asupra extinderii spre Est, după ce...245

20 noi 00:00MapamondMalta: Premierul Muscat confirmă arestarea unui intermediar în cazul asasinării jurnalistei Daphne Caruana Galizia

Prim-ministrul maltez Joseph Muscat a confirmat marţi arestarea unui bărbat suspectat că a acţionat ca intermediar...227

20 noi 00:00MapamondONU, îngrijorată de graţierile acordate de Donald Trump unor militari acuzaţi de crime de război

Înaltul Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului a criticat vehement, marţi, decizia preşedintelui american de a...267

20 noi 00:00MapamondSpania: 19 foşti lideri socialişti condamnaţi într-un scandal de corupţie

Justiţia spaniolă a condamnat marţi 19 foşti lideri socialişti din Andaluzia (sud), fief istoric al Partidului...224

20 noi 00:00MapamondIstoricul rus Oleg Sokolov, care şi-a ucis şi dezmembrat iubita, a încercat să se sinucidă

Avocatul lui Oleg Sokolov, celebrul istoric rus care şi-a ucis şi dezmembrat iubita, a declarat marţi că acesta a...252

20 noi 00:00MapamondDosare fabricate pe bandă rulantă în Rusia: Disperate, mamele celor arestaţi îi cer lui Putin să ancheteze abuzurile sistemului

Rude a zeci de ruşi arestaţi în marja protestelor neautorizate din vară au denunţat marţi, într-o scrisoare...242

20 noi 00:00MapamondSistemul de învăţământ din Turcia se luptă să îi integreze pe copiii refugiaţilor sirieni

Aproape o treime (1,7 milioane) dintre cei 3,6 milioane de refugiaţi sirieni înregistraţi în acest moment oficial...242

20 noi 00:00MapamondRusia - Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice, desfiinţat de poliţie

Poliţia rusă a desfiinţat cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de...211

Sănătate
18 noi 00:00SănătateIată ce fructe au extrem de puţine calorii. Poţi să mănânci câte vrei fără să te îngraşi!

Fructele sunt absolut necesare în dieta zilnică, chiar și atunci când ești la cură de slăbire. Este cunoscut...789

17 noi 01:50SănătateSfatul medicului: Scapă de tuse cu ajutorul morcovilor - Remediul uşor de preparat acasă

Dacă morcovii nu fac parte din dieta ta zilnică, ai face bine să îi introduci. Consumaţi cruzi, aceştia au efecte...897

16 noi 00:31SănătateOrașul Hârșova a fost privat de ambulanțe: primarul Ionescu, scrisoare deschisă către ministrul Sănătății

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu a întocmit o scrisoare sâmbătă, 16 noiembrie a.c, în atenția...1654

13 noi 03:43SănătateCNAS: Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente personalizate

Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente...779

12 noi 03:37SănătateAcțiune de donare de sânge în localitatea 23 August

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria 23 August organizează, sâmbătă, 16 noiembrie a.c.,...1585

8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...5372

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...991

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...1091

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1342

23 oct 20:14SănătateVal de internări la Pediatrie, cu infecţii respiratorii! Ce sfaturi transmite medicul specialist

Vremea destul de schimbătoare din ultima vreme i-a afectat pe copii, cei mai sensibili la alternanța de temperatură,...9701