REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cântăreaţa Adele a ţinut un regim strict care a ajutat-o să slăbească peste 45 de kilograme

Cântăreaţa Adele a ţinut un regim strict care a ajutat-o să slăbească peste 45 de kilograme

Replica API 23 ianuarie 2020 | 17:36 457

Adele

Sursa foto: Adele / Facebook

Cântăreaţa britanică Adele a ţinut o dietă strictă însoţită de exerciţii, sub supravegherea antrenoarei sale personale Camila Goodis, care au ajutat-o să slăbească peste 45 de kilograme, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia online, citat de Agerpres.

Anul 2019 a fost fără îndoială o perioadă foarte complicată pentru Adele. Cântăreaţa a anunţat că divorţează de soţul ei după şapte ani de relaţie şi a încercat apoi să preia controlul asupra vieţii sale.

După mai multe luni petrecute departe de reţelele de socializare şi de lumina reflectoarelor, în luna decembrie, Adele a decis să le ureze ''Sărbători Fericite'' fanilor săi prin câteva instantanee în care este de nerecunoscut.

"Amândoi am încercat să vă stricăm Crăciunul, dar apoi inimile noastre s-au înmuiat. Mulţumesc că ai venit la petrecerea mea şi că ne-ai făcut să ne simţim ca nişte copii, Grinch. Sărbători Fericite tuturor", a scris artista sub două fotografii alb-negru în care pozează costumată în Crăciuniţă şi este însoţită de Grinch.

Schimbarea de imagine a cântăreţei a eclipsat însă tot ce mai apare în această poză.

Artista a reuşit să dea jos peste 45 de kilograme, ţinând un regim de slăbire foarte strict despre care vorbeşte acum toată lumea.

Săptămâna aceasta, un program de televiziune britanic prezentat de Lorraine Kelly a luat legătura cu antrenoarea personală a cântăreţei, Camila Goodis, care a făcut câteva dezvăluiri despre dieta urmată de Adele.

"A făcut şi exerciţii, însă cred că 90% din aspectul ei se datorează dietei. Prima săptămână este intensă, cu sucuri verzi şi cu respectarea unui regim de 1.000 de calorii pe zi. Nu a slăbit doar, arată pur şi simplu incredibil", a spus Camila Goodis.

Pe lângă acest regim strict, Goodis a asigurat că Adele face exerciţii de pilates şi de forţă, a redus consumul de alcool şi a renunţat la fumat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614