REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină: „Copilul meu a fost traumatizat. Am mai luat și amendă 1.000 de lei“

Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină: „Copilul meu a fost traumatizat. Am mai luat și amendă 1.000 de lei“

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1829

Solista Alessia și fiul ei în vârstă de doi ani și cinci luni, Alvin, se află în prezent într-un centru de carantină, după ce s-au întors din Marea Britanie. Vedeta a povestit modul în care a ajuns în carantină instituționalizată și cum au precedat medicii și autoritățile în cazul ei, plângându-se că nu a fost informată cum ar fi trebuit.

Alessia și fiul ei

foto: arhivă personală

Alarmată că fiul ei nu mai mânca, Alessia a mers la medicul pediatru, de la care a aflat că va fi nevoită să meargă împreună cu cel mic în izolare. Nu acasă, ci într-un hotel ce deservește drept centru de carantină.

Alessia și fiul ei s-au întors cu mașina din Marea Britanie

Prinsă de pandemia de coronavirus în Marea Britanie alături de fiul ei, Alvin, Alessia a fost nevoită să stea trei luni în Londra, acolo unde plecase să lucreze într-un studio muzical. Nu a putut pleca din capitala Angliei cu avionul, așa că a cumpărat o mașină și a venit în țară la volan. Înainte de a pleca la drum, solista a făcut teste Covid-19 pentru ea și copilul de 2 ani și 5 luni, care au ieșit negative, și s-a gândit că poate veni acasă fără probleme.

După ce a trecut granița, Alessia și Alvin au mers acasă, însă băiețelul începuse să nu mai mănânce, așa că au dat fuga la doctor, dar acolo s-au trezit cu alte probleme.

"La vamă nu ni s-a spus că, dacă avem vreo urgență medicală, trebuie să sunăm la 112. Eu știam regulile din Londra, nu mi-a trecut prin cap că trebuie să fac toate lucrurile astea. În 1 iunie ne-am programat la medicul pediatru și ne-am dus cu bună știință. Nu luasem contact cu nimeni, am mers cu mașina personală. Doamna doctor ne-a întrebat când am venit, iar când a auzit, ne-a băgat într-o cameră de izolare în care încap doar două scaune de copil mic, ne-a ținut acolo trei ore, a urlat continuu la noi, copilul a fost foarte traumatizat, noaptea tresărea în somn. Nu înțelegea de ce urlau doamna doctor și doamna asistentă. Ele au sunat la 112, au venit trei polițiști, am așteptat ambulanța de la DSP, a venit în trei ore, care ne-a adus aici obligat-forțat (la hotelul folosit drept centru de carantină - n.r.)", a povestit Alessia la Showbiz Report, la Antena Stars, citată de click.ro.

Alessia

foto: arhivă personală

Micuțul Alessiei refuză să mănânce și acum, după cinci zile. Ba mai mult, are de făcut și câteva analize, iar mama lui a luat contact, prin e-mail și telefon, cu cei de la DSP, în speranța că va putea rezolva cazul fiului ei.

Alessia se plânge de curățenia din centrul de carantină

"Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul, plătesc și carantina. Pe jos am găsit fire de păr de la cine a stat înainte, iar prosoapele se schimbă la cinci zile. Le spăl în fiecare și le atârn pe bară. În condițiile în care trebuie să plătesc, ar trebui să vină cineva să îmi schimbe lenjeriile zilnic și să aspire", a mai mărturisit cântăreața.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..ce apar pe scena..se numesc..artisti...adica.....artistii kurului..
1
0
chiar exista o cintareata alessia si mai are si fani si apare la gazeta ? nu mai faceti toate proastele celebre .
2
0
bashinoaso! nu citesti stirile? normal ca aste a erau regulile. i auzi? doar ca esti pseudo vedeta sau ce dra o i fi, te crezi exceptie de la regula?
3
0
nu stiu mimic de basoldina de oana roman !
4
0
si noi sintem traumatizati fa cind vedem toate maimutele panarame cum se baganinnseama.fiul tau facut cind erai drogata nu e traumatizat,asa e el!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920