REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cântăreaţa Duffy a dezvăluit noi detalii despre perioada în care a fost răpită, drogată şi violată

Cântăreaţa Duffy a dezvăluit noi detalii despre perioada în care a fost răpită, drogată şi violată

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 1403

Duffy

Sursa foto: Duffy / Facebook

Cântăreaţa britanică Duffy a dezvăluit duminică seară o serie de detalii despre calvarul prin care a trecut în anii 2010 timp de o lună, pe durata căreia a fost drogată, violată şi ţinută captivă, relatează DPA, citată de Agerpres.

Prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram, cântăreaţa galeză a spus că trauma pe care a suferit-o a determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor.

Este pentru prima dată când artista de 35 de ani a oferit detalii despre calvarul prin care a trecut în urmă cu aproape un deceniu, însă nu a făcut public numele agresorului.

"Era ziua mea de naştere, am fost drogată într-un restaurant, apoi am fost drogată timp de patru săptămâni şi am călătorit într-o ţară străină", a scris ea într-un mesaj pe Instagram.

"Nu-mi amintesc când am urcat în avion şi apoi m-am trezit pe bancheta din spate a unui vehicul aflat în mers. Am fost dusă într-o cameră de hotel şi agresorul s-a întors şi m-a violat", a dezvăluit artista.

Duffy a spus că, după ce a reuşit să evadeze, a fost vreme îndelungată mult prea speriată pentru a merge să raporteze acele fapte în faţa ofiţerilor de poliţie.

Ulterior, artista a apelat la serviciile unui psiholog, care a ajutat-o să îşi revină de pe urma traumei suferite.

"Împărtăşesc toate acestea pentru că trăim într-o lume care doare şi acum nu îmi mai este ruşine că ceva m-a rănit profund", a scris ea.

Duffy a spus că experienţa chinuitoare a determinat-o să se retragă din viaţa publică în 2011. "Nu îmi e ruşine nici să spun că am petrecut aproape zece ani complet singură şi încă mă doare inima să scriu acest lucru", a adăugat ea.

"Acum pot lăsa acest deceniu în urmă. Acolo unde este locul trecutului", a scris ea.

În februarie, cântăreaţa a publicat un mesaj pe Instagram în care a dezvăluit că a fost violată, fără a oferi însă detalii despre cele întâmplate.

În 2008, cântăreaţa a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, cu materialul său de debut "Rockferry". În 2009, artista galeză, al cărei nume real este Aimee Anne Duffy, a câştigat şi trei premii Brit.

Cel mai recent album semnat de Duffy a fost lansat în 2010.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mare tragedie traita de aceasta fata, dar peste care trebuie sa treaca si sa uite.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218