REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cântărețul ceh Karel Gott a murit. Corina Chiriac a pierdut două mari iubiri în trei luni

Cântărețul ceh Karel Gott a murit. Corina Chiriac a pierdut două mari iubiri în trei luni

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:00 527

Corina Chiriac, Karel Gott

Karel Gott, unul dintre cei mai cunoscuți artiști cehi, a decedat marți, 1 octombrie, la 80 de ani, potrivit presei din străinătate. Dar povestea lui de viață este una demnă de o carte, mai ales din perspectiva laturii sale amoroase. Artistul s-a iubit mai mulți ani cu inegalabila Corina Chiriac.

Conform detaliilor apărute în presă, citate de mediafax.ro, Karel Gott s-a stins din viață la 80 de ani, după ce a dus o luptă cruntă cu leucemia, timp de mai mulți ani.

Artistul s-a făcut remarcat la Eurovision, în 1968, atunci când a reprezentat Austria la celebrul concurs muzical european. Pe durata vieții, el a lansat peste 100 de albume și a vândut milioane de discuri în toată lumea.

Miercuri, 2 octombrie, preşedintele ceh Milos Zeman i-a adus un omagiu muzicianului: vestea morţii acestuia «este una foarte tristă pentru întreaga ţară. Karel Gott a fost un adevărat artist, care s-a dăruit altora». Însă nu toată lumea știe că el s-a iubit cu o artistă din România.

Corina Chiriac l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp, cei doi formau deja un cuplu. Interpretul avea mare succes la femeile frumoase, iar frumusețea Corinei l-a făcut să se îndrăgostească nebunește de ea. Cei doi au fost la un pas de căsătorie.

Corina Chiriac a făcut mult timp naveta în Republica Cehoslovacia, țara natală a iubitului ei, atât pentru concerte, cât și pentru a se întâlni cu el. Nu a fost să fie însă nici de data aceasta, unii speculând că la originea rupturii s-ar aflat oficialii comuniști de la București.

Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, un om de afaceri pe nume Virgil Anastasiu. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Atunci când Karel Gott a împlinit 80 de ani, Corina Chiriac a scris un mesaj emoţionant pe contul ei de Facebook: "Pe fiecare dintre noi ne "marchează" în viaţă o epocă, o ţară sau o persoană. Unul dintre oraşele mele preferate este Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este "svíčková" (găsiţi reţeta pe net !) şi una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul şi eleganţa concertelor sale este artistul ceh Karel Gott", a scris ea acum puțin timp.

Ce mesaj a scris Corina Chiriac la aflarea veștii triste

„Încă un artist a părăsit Scena Muzicală Internațională. Condoleanțe familiei și admiratorilor. Dumnezeu să-l ierte”, a scris ea pe Facebook, alături de o fotografie cu celebrul artist.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369