REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cântecele lui Michael Jackson nu mai sunt difuzate de BBC Radio 2. Decizia luată după noul val de acuzații despre presupusele abuzuri asupra copiilor

Cântecele lui Michael Jackson nu mai sunt difuzate de BBC Radio 2. Decizia luată după noul val de acuzații despre presupusele abuzuri asupra copiilor

Replica API 4 martie 2019 | 00:00 393

Michael Jackson

Melodiile lui Michael Jackson au fost eliminate din playlist-urile postului BBC Radio 2. Decizia a fost luată în contextul în care Channel 4 va difuza „Leaving Neverland”, un documentar despre copiii pe care i-ar fi abuzat Regele muzicii pop. Sunday Times scrie că, în cadrul documentarului, James Safechuck (40 de ani) și Wade Robson (36 de ani) susțin că au fost agresați sexual și violați de Michael Jackson, pe când erau copii. Robson a mărturisit într-un interviu acordat săptămana trecută postului BBC că a fost abuzat pe când avea șapte ani la ferma Neverland a artistului american.

„M-a abuzat de fiecare dată când rămâneam peste noapte la el (la Michael Jackson, n.red). Mă mângâia și mă atingea pe tot corpul și pe penis”, a spus Robson, conform Daily Mail.

Atât Robson, cât și Safechuck au depus mărturie în favoarea lui Michael Jackson, înainte de moartea acestuia, declarând în instanță că nu au fost abuzați de celebrul artist. Unii dintre fani au precizat că aceasta este o dovadă care atestă că Jackson este nevinovat.

Săptămâna trecută, conducerea BBC a anunțat că a aprobat un reportaj pentru BBC 2 despre cele mai recente dezvăluiri, intitulat „Michael Jackson: Mărirea și decăderea (Michael Jackson: The Rise and Fall)” De asemenea, BBC Radio 2 nu a mai difuzat niciun cântec de-ale lui Michael Jackson de sâmbata trecută. Ultima melodie a Regelui muzicii pop care s-a auzit pe acest post radio a fost hitul „Rock with you”.

În 2015, fostul cântăreț pop Gary Glitter a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu un fan de 12 ani și a încercat să violeze un minor de opt ani. În consecință, melodiile artistului nu s-au mai auzit la radio ca urmare a dezvăluirilor.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Englezii si-au pierdut busola. O sa ajunga sa fie violati la propriu de toti purtatorii de turban si de burca.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369