REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Căpăţână, la instanţă. Termen în dosarul contractului dat de Spitalul Judeţean fostei soţii a managerului

Căpăţână, la instanţă. Termen în dosarul contractului dat de Spitalul Judeţean fostei soţii a managerului

Replica API 11 martie 2017 | 00:43 330

Termen, la instanţă, într-unul din dosarele în care inculpat este fostul manager al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţână.

În acest dosar, conform rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, Dănuţ Căpăţînă, „profitând de funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a externalizat serviciile de recepţie şi secretariat din Ambulatoriul spitalului, prin simularea unor proceduri de achiziţie publică, către inculpata SC Mara Investcom SRL, societate pe care o controla prin intermediul fostei sale soţii, (...), la preţuri supraevaluate prin raportare la costul efectiv al serviciilor, în vederea obţinerii unor foloase necuvenite în valoare de 1.464.832,63 de lei, cauzând prin aceasta un prejudiciu unităţii spitaliceşti în valoare de 2.089.997,87 de lei“.

Au fost prezenţi la acest prim termen Dănuţ Căpăţână, dar şi administratora SC Mara Investcom. Cea din urmă a solicitat amânare, pentru a-şi lua avocat în vederea construirii apărării. Instanţa a dispus un nou termen, pe data de 5 mai.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si credeam ca este om serios, pe dreku sa mai crezi in ziua de azi. Le dam ca prostii ca au grija sa ne trateze bine , noi astia dupa ce ca santem saraci ei jigodiile se uita sa-i dai , de nu ati intorc spatele cretini ca asta si uite ce avere are !
3
0
LAS CA NICI CU VASNICUL ACTUAL MENEGER GRASA NU NE E RUSINE. A RESPINS OAMENI CARE TRE OPERATI TRATATI DOAR SI DOAR DIN PURA INOCENTA SI CHIAR RAUTATE.STIU CAZURI CONCRETE CE NU STIE DOMNIA SA II AU SI MP3 UNI DIN ACESTIA CU DIALOGUL ELEVAT AVUT. EXECRABIL PERSONAJUL GRASA.
2
0
A plecat el si a venit iar incompetentul de grasa pus de psd. Asa ca tot cacatul ala e. Sa vedeti ce bou or sa puna in locul lui avram. Ma intreb dece nu sunt luati la suturi si restul retardatilor adusi de constantinescu?
3
0
Bestia asta merita 20-30 de ani de puscarie Cit a furat,cit a smenuit fara sa se vgundeasca la cei ce mor Bine ca am scapat de hotomanul timpit adus de Constantinescu pe post de savant si pus director medical -pseudodoctorul Mihnea Avram mazilitorul de medici constanteni
3
0
o bestie care a fost tolerata atata timp!
4
0
o zdreanta si el si nevasta-sa!!!
4
0
La ora asta spitalul este praf.
5
0
Un nenorocit....
11
1
asta se intampla cand sunt politizate si controlate aceste functii...oamenii astia sunt pusi in scaune doar ca sa faca posibile furturi si magarii ...
11
1
Dar cind si a dat laboratorul spitalului ncare costa miliarde catre synevo de unde a venit bsi care este vechea luyi mega afacere
9
1
la puscarie cu penalul si cu toate putorile psd iste din functiile de conducere de la spital promovate si mentinute de el ;pacat de citiva oameni de calitate care au fost umbriti de aceste fleacuri umane
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614