REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Captură impresionantă de ţigări, în zona Inel I: cărăuşii se pregăteau de depozitare!

Captură impresionantă de ţigări, în zona Inel I: cărăuşii se pregăteau de depozitare!

Replica API 1 iulie 2017 | 00:00 278

Cunoscuţi contrabandişti

Cunoscuţi contrabandişti

Ismail Ghiulvidan și Amet Narcis au fost prinși de către o patrulă a Secției 4 Poliție în timp ce primeau peste 1.300 de pachete cu țigarete, de contrabandă, pe care urmau să le depoziteze și apoi să le scoată la vânzare. Menționăm că indivizii sunt cunoscuți pe acest palier, ei fiind și "vizitați" de mascați.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 29.06.2017, au depistat, la intersecție străzilor Soveja cu Barbu Delavrancea (înspre Portiței) din municipiul Constanța trei persoane, pe numiții C.S., în vârstă de 46 de ani, Ismail Ghiulvidan, în vârstă de 30 de ani și Amet Narcis, în vârstă de 24 de ani, care transportau 1.301 pachete cu țigarete fara timbru accizabil românesc. Ei se pregăteau să ducă țigările la domicilii spre a le depozita și apoi să le vândă. În cauză a fost deschis un dosar penal, cercetările fiind preluate de catre polițiștii din cadrul S.I.C.E. (Economic), care au indisponibilizat cantitatea de țigarete în valoare de 13.010 lei.

Amet Narcis și Ismail Ghiulvidan au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța, după care prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au dispus ca indivizii să fie plasați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Amintim că Ghiulvidan este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, fiind vizitat de mascați în cadrul celor 14 percheziții din martie 2015. Potrivit anchetei de la acea dată, inculpaţii au fost depistaţi în zona pieţelor Tomis 3, Eden, Brotăcei şi Abator din municipiul Constanţa, în timp ce ofereau spre vânzare pachete cu ţigări netimbrate, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind în cuantum de aproximativ 10.000 lei, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Mai exact, indivizii sunt bănuiţi că, în perioada iulie 2014-martie 2015, în repetate rânduri, au depozitat şi au comercializat către diferite persoane fizice şi juridice importante cantităţi de ţigarete netimbrate sau având aplicate banderole de marcare emise de autorităţile străine, pe care le-au achiziţionat în mod fraudulos, în scopul de revânzare, cunoscând împrejurarea că respectivele bunuri proveneau din alte state şi fuseseră introduce în România în condiţii ilicite.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cand in cand cei care nu mai contribuie cum trebuie sunt sacrificati de cei care supravegheaza traficul de tigari.
1
0
la navodri str mari pe cind
2
1
Aloooooo......Moldovenii de la abator sunt invizibili????....sau luati spaga?
2
1
Daca nu da ti spaga la tinp asa patiti . Anane isi ia portia la timp si mucles .
1
0
La intersectia Soveja cu Delavrancea se vand tigari netimbrate de ani de zile si la fel la Tomis 3, la intrarea in parcarea cu plata, din fata pietei noi, acoperite. Crede cineva ca sectoristii sunt atat de naivi incat nu stiu despre aceste fapte? daca chiar nu stiu ceva atat de evident, ar trebui sa lase politia si sa se faca tractoristi sau altceva...
5
1
Indivizii sunt individe
3
2
TOCIA STELIAN ISI FACE TREABA NU MAI VINDE LA CIORI CA IAR TE TALHARESC
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614