REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CAPTURĂ la graniță: mii de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

CAPTURĂ la graniță: mii de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

Replica API 13 noiembrie 2017 | 01:37 342

Polițiștii de frontieră suceveni din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unei acțiuni specifice pe linia combaterii contrabandei desfășurate la frontiera de nord, 6.000 pachete cu țigări, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 10 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus - I.T.P.F. Sighetu Marmației, în urma unei misiuni specifice în zona de responsabilitate, au observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Vicovu de Sus, județul Suceava, un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă deoarece acestea nu s-au supus, au fost executate 5 focuri de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Nici de această dată, persoanele în cauză nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, totodată procedându-se la verificarea zonei. Cele 12 baxuri cu țigări, abandonate pe teritoriul României, au fost transportate la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de 70.200 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este singura si nici ultima de acest gen. Atat timp cat la vama vor lucra oameni de pe aceleasi "precepte morale si profesionale" rezultatele nu pot fi altele. Ce ar trebui schimbat? La cap, nu la baza. Autoritatile au cu totul si cu totii alta treaba: de unde sa scoata bani pentru PSD.Pentru PSD , ca Dragnea e pe duca. Fiei alunecarea usoara.... Spre o condamnare, dar musai cu executare, macar penru o luna, sa vada care este "nivelul de trai in penitenciare" Dar nu la unul ca la al lui Voiculescu sau Borcea. La al celor de rand.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614