REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„CAPTURĂ” la Poliţia Locală: zeci de saci imenşi cu PET-uri, confiscaţi de la „scormonitorii” prin gunoaie

„CAPTURĂ” la Poliţia Locală: zeci de saci imenşi cu PET-uri, confiscaţi de la „scormonitorii” prin gunoaie

Replica API 30 mai 2018 | 22:18 1051

Poliţiştii locali au încurcat, marţi, 29 mai a.c., socotelile unor indivizi care răscolesc prin gunoaie pentru colectarea de PET-uri.

În jurul prânzului, poliţiştii locali au surprins, în cartierul Poarta 6, mai multe persoane care transformaseră spaţiul verde din faţa blocului FA15, de pe strada Zefirului, într-un adevărat „depozit” de PET-uri strânse de prin gunoaie. Nu mai puţin de 19 saci, tip balot, erau strânşi pe spaţiul respectiv, urmând ca de acolo să fie duşi mai departe, spre a fi valorificaţi.

Poliţiştii locali i-au identificat pe indivizi şi au aplicat şapte amenzi, în valoare totală de 2.200 de lei.

Constănţenii care mai observă astfel de „depozite” sau de acţiuni pot sesiza Poliţia Locală Constanţa, având în vedere că instituţia acţionează atât din oficiu, cât şi la solicitarea cetăţenilor, pentru combaterea încălcării normelor privind menţinerea curăţeniei şi protejării mediului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi banana la taximetristi , frustratule , nu ai loc cu matizul pe sosea amaratule , mars la cantina sociala sa iti iei ratia .
0
2
Aceste organe se iau numai de cei neputinciosi si fara proptele. De taximetristii care fac legea in orasul asta de ce nu se iau. Taxeaza cum vor ei, stationeza numai in locuri interzise, fac ce vor ei pentru ca e dl profesor universitar Neagu care ii sprijina
1
1
Acesti amarati incurca afacerea familiei martin de la polaris care detin statia de reciclare mm recycling de pe aurel vlaicu.
7
1
Astia sunt singurii care selecteaza ce trebuia sa faceti voi,primaria,cacatiilor!
15
0
mare captura, halal politia lui fagadau
9
2
Fivear prosti ai dracu
3
1
Marea captura, ieri erau trei echipaje de la locala verifica batranii care vand ce au prin gradina, iar pe tiganii borati nui intreba nimic,. Sigur le este frica sau au luat spaga.
15
3
Sa mearga la munca. Cei care lacrimati pe aici pentru ei dati le locuri de munca sa vedeti daca fac ceva. Iau ajutoare sociale, fac mizerie si nu produc nimic util. Asa ca lacrimacilor...hai sictir!
17
6
O sa ii iei si tu in casa cand le obtureaza astia putinele surse de venit. In casa ca sa te prade, idiotule!
9
5
luati i acasa....
6
4
Suntem o tara de nebuni! Ne-au invadat peturile, natura e realmente sufocata, niste sarmani le aduna - daca ar avea din ce trai, n-ar umbla prin gunoaie...- , iar politia, vigilenta nevoie mare, ii amendeaza si le confisca munca. Um om cu mintea intreaga nu poate intelege si accepta asta. Sunt de acord ca nu pot face depozite pe spatiul verde, dar asta li se poate pune in vedere... In rest, gestul trebuie incurajat si nu condamnat. Aude cineva?
14
10
Acesti scormonitori cum le spun dobitoci de militieni chiar trebuiesc premiati
15
9
Bai, administratia locala e LOCO ? Ciorile astea incearca sa traiasca din scormonit in gunoaie si atat. Ei nu fura!!! Daca administratia locala, in speta Militia Locala, le-ar pune la dispozitie un loc special amenajat unde sa depoziteze sacii aia.... Dar Locala, fiind si ei Bugetari, au ajuns sa talhareasca absolut orice sursa de facut bani.... Ciorile or sa se lase de umblat in gunoaie, si or sa va dea in cap pt o bucata de paine, imbecililor ! asta nu e integrare in societate si nici UE ....
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614