REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Capul unei rețele de traficanți de COCAINĂ, 'săltat' de polițiștii constănțeni de la aeroport!

Capul unei rețele de traficanți de COCAINĂ, 'săltat' de polițiștii constănțeni de la aeroport!

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:59 1372

ARESTAT ÎN LIPSĂ din 2016

ARESTAT ÎN LIPSĂ din 2016

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, la data de 23 ianuarie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost escortat și încarcerat în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Este vorba chiar de către Vidiș Anatolie, pe numele căruia era emis un mandat de arestare în lipsă încă din 2016 și care fugise în Germania, acolo unde a fost depistat și extrădat. Oamenii legii constănțeni l-au ridicat de la aeroport.

Astfel, amintim că procurorii DIICOT din Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, au efectuat la data de 20.12.2014 o acţiune de prindere în flagrant a unui cetăţean român, de 50 de ani, din Constanţa, care transporta, disimulate în bagajele personale, droguri de mare risc. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, la data de 19.12.2014, suspectul Victor Vidiş a introdus în România în scopul vânzării, trei pachete conţinând cantitatea totală de 1.024,36 grame cocaină, pe care a transportat-o până la Constanţa, fiind surprins în timp ce cobora dintr-un autocar de transport internaţional de persoane. Acesta a fost reţinut şi apoi arestat. Ulterior, procurorii au continuat cercetările şi au descoperit, în ianuarie 2016, şi persoana care a organizat transportul, cu ruta Olanda - România, fiind vorba despre Anatolie Vidiş. Acesta a fost propus spre arestare, în lipsă, magistraţii Tribunalului Constanţa admiţând propunerea. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa- formulată în dosarul nr.964/D/P/2014 al acestei unităţi de parchet. Dispune arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Vidiş Anatolie, pe o durată de 30 de zile, care curge cu începere de la data punerii în executare a măsurii faţă de inculpat”, potrivit portalului instanţelor.

Dar era de negăsit, existând informații că fugise în Germania. Pe numele său fusese emis și un mandat european de arestare, astfel că autoritățile de peste hotare l-au depistat și extrădat. A fost săltat de oamenii legii din Constanța de pe aeroport.

El a fost trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri în 2016, alături de o altă persoană, următorul termen în dosar (stadiu procesual: Fond) fiind stabilit pe 13.02.2019.

L.C.

Citește și: Anatolie, capul unei reţele PERICULOASE din Moldova, cu legături şi în Constanţa, ARESTAT în lipsă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste ticalosi vand droguri unor prostalai. Fara prostalai,nu ar avea piata de desfacere.
0
0
Bogdan Druga l-a sifonat? Doar el este sifonul celor de la sri.El e protejatul sectiei 5.Si face ce vrea din ei.
3
1
Sai mananci pula lu Ct 87 vij sifoanee
0
1
Bai fraiere nu mai sifona ca prostu, vezi ca cioara aia de Bozolan la executat acum putin timp pe fisu lui Verde la Pecineaga, esti un prost mananci cacat ca fraieru sa imbarligi lumea din Danemarca, toata ziua muncesti ca un sclav si seara la baraca unde ai net comentezi ca fraierul. O sa afle toti baietii ce faci si cand vii acasa sa vezi surprize ca pe Imj, daca iti aduci aminte .
0
0
Simplu, completul de judecata sa-i dea praful, o lingurita si...start, sa pape el tot. E cea mai buna sentita pe marfa clientului.
2
0
Interlopul Verde din Mangalia vinde cocaina si alte droguri de mare risc, grav e ca le vinde si catre minori ! E finul agentului Bozolan de la Politia rutiera !
3
0
concurenta neloiala serviciilor secrete si guvernului... de aceea au fost arestati... a, era sa uit... si politiei romane au facut concurenta neloiala...!!!!!!!!!!!!
2
0
Ba sifonare ia-l in cur te n plm de screlozat. Sifon obosit sa te iei cu sifoanele tale de mana sa te arunci de pe bloc
2
0
Ct 87 vij vinde droguri nu-l mai vede nimeni? Chiar asa?!
2
2
azi erau mascatii pazind usa de la politia navodari. procuroii banuim ca erau inauntru... cine i-o fi chemat dom'ne??? asa, pe nepusa masa? erau mascatii din jandarmerie.
1
0
Daca se poate arestat in lipsa se poate si puscarie in lipsa. Eu fac puscarie in lipsa de 29 de ani. Traiasca democratia
1
1
Arestat in lipsa. Procesul e inca pe rol, nu a fost condamnat.
4
0
Condamnat in lipsa nu arestat in lipsa
5
3
Prea putin, trebuie 5 ,6 ani cum scrie in codul penal
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367