REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CARACATIŢA din spatele FIRMEI de MODELING de la EFORIE VREA să dea ŢEPE din nou

CARACATIŢA din spatele FIRMEI de MODELING de la EFORIE VREA să dea ŢEPE din nou

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 7450

Firma Backstage Foto Promotion, care a ajuns în atenția opiniei publice din cauza metodelor de înșelăciune practicate și în cazul căreia Primăria Eforie, vrea să funcționeze din nou. A cerut în instanță anularea dispoziției primarului privind anularea autorizației de funcționare. Țeparii spun că decizia edilului este ilegală, iar prin întreruperea activității este în imposibilitate de a-și achita. Iată că, reprezentanții firmei rămân, în continuare, fără aviz, pentru că magistrații au respins cererea.

ȚEPE pe LITORAL, ACTE de VIOLENȚĂ și SFIDAREA LEGII

Reprezentanții firmei Backstage Foto Promotion au fost prezenți, în sezonul care s-a încheiat, în Eforie și acostau oameni pe stradă cărora le promitea că îi va face vedete, în special pe copii. Le face câteva poze, le ia taxe în funcție de cum sunt îmbrăcați (250, 300, 400 de lei, poate și mai mult) și asta e tot. Clienții rămân cu pozele. Internetul este plin de plângeri ale celor care au rămas cu buza umflată. Însă, asta nu e tot. În Eforie. A închiriat un spațiu pe bulevarudul Republicii, în spatele magazinelor. Au obținut avizul de funcționare și și-a început activitatea.

În urma țepelor, și-a pierdut avizul de funcționare

Oamenii acostați s-au plâns utorităților că li s-a promis marea cu sarea, le luau banii apoi nu mai dădeau niciun semn.

Au urmat controale, atât ale Poliției Naționale, ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorului, dar și ale Poliției Locale Eforie. Mereu au fost găsite numai nereguli, întocmindu-se și dosare penale, care sunt în lucru. Revenind la activitatea de control a Poliției Locale Eforie, lucrătorii au constatat că nu se respecta nici programul de funcționare, dar ocupau abuziv și spațiul public. În iulie anul curent, Primăria Orașului Eforie, prin dispoziție de primar, a anulat avizul de funcționare al firmei. Însă, reprezentanții societății, doar pentru a-și putea continua metodele de înșelăciune pe timpul verii, au cerut, în instanță, suspendarea executării actului administrative, adică Dispoziţia nr 244/17.07.2020. Pe 14.08.2020, magistrații Tribunalului Constanța le-a respins cererea de suspendare ca neîntemeiată, dar decizia nu a fost definitivă. Iată că, aceștia nu se lasă și au formulat recurs, la Curtea de Appel. Primul termen înd osar a fost stabilit pentru 11 ianuarie 2021.

Ovidiu RUSU

Culmea, în ciuda plângerilor formulate de clienţi, Backstage Foto Promotion a spus magistraților că are o reputație impecabilă în rândul clienților si partenerilor contractuali " obținând Certificatul " Firma de încredere ", aferent anului 2020.

Backstage Foto Promotion, cu sediul principal în București, este condusă de persoana juridică Universal Casting SRL (95%) și persoana fizică Ghiorghe Moruz (5%), activitatea fiind: fotografică. Însă, analizând puțin persoana juridică asociată, și anume Universal Casting SRL, observăm că este administrată, în proporție de 95% de Ghiorghe Moruz și, în proporție de 5%, de Ovidiu Rusu. Totodată, firme active conectate direct cu cele două amintite mai sus sunt: Intrum Debt Recavery SRL (conectate la Backstage Promotion) și Intrum Debt Recavery SRL, Follow Trough Photography Management SRL și Backstage Foto Promotion SRL (conectate la Universal Casting).

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii astia chiar sunt de rasul lumii M au acostat pe strada iar eu m am dus la misto sa vad ce vrajeli imi inspira dar cand au vazut ca nu vreau sa semnez pe loc si ca vreau sa cer acordul parintilor o presupusa doamna transpirata toata ca o scroafa dintii murdari, ca sa nu zic galbeni si un machiaj de prost gust a inceput sa se isterizeze la mine ca ea nu are timp si ca vrea un raspuns acum Mentionez ca pana in momentul in care am raspuns negativ la intrebarea ei era cea mai dulce femeie dupa refuz si a schimbat total comportamentul m am distrat cu ea
0
0
Nu mai suge ca ia luat curva de mata toti clientii
2
0
Dora drogatului de primar mai suge pula?
1
7
pula de martalog dane sigur vinzi telefoane stricata si nevastata suge pula pe varianta!!
5
2
Extinderea retelei de gaze este deja aprobata. Urmeaza semnarea contractului de executie-decembrie 2020- si inceperea lucrarilor in cel mai scurt timp posibil.
4
1
Imi cer scuze ca abordez un alt subiect, fata de cel prezent. As vrea sa stiu daca in Eforie se va mai aproba extinderea de retea gaze? Poate imi va raspunde cineva la aceasta intrebare din partea autoritatilor locale din cadrul Primariei Eforie. Multumesc !
3
3
DANE, taci dracu daca nu stii faptic despre ce este vorba, capusele astea ajungeau sa sara la bataie, la clientii acostati de ei care isi dadeau seama ca este teapa, personal i-as pune cu capul pe bordura si as trece cu buldozerul peste ei, nu ma refer aici la cei care erau pusi sa acosteze lumea, ma refer la miloaga aia de administrator si la barba-su. Nu e problema, daca nu vor dispare de la sine, vor dispare alungati cu pietre, stai sa vezi ce urmeaza pt ei. Daca mai vor la Eforie, doar sa mai indrazneasca sa mai iasa la agatat.
14
2
Mai, frate. Peste tot in lume exista astfel de firme. Isi creaza o baza de date si, atunci cand o agentie de publicitate sau producatorii unui film au nevoie, intra in baza de date si, daca gasesc persoane care se potrivesc cu profilul cautat, bine de bine. Daca nu, nu. Daca firma taia chitante pentru activitatea prestata si isi platea darile catre stat, unde e problema? Ca nu e prost cel care cere, prost e cel care da.
3
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367