REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Caragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video

Caragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video

Replica API 26 noiembrie 2021 | 00:17 3499

În ultima perioadă, USR este văzut ca ultima roată la căruță, atât la nivel național, cât și local, în special la municipiu. Se aruncă săgeți din toate părțile, fie că pornesc de la București, continuă la Agigea și se termină la Constanța. Cu toate acestea, formațiunea și-a format un scut și nu se lasă afectată de jocurile politice. Cel puțin asta susține liderul consilierilor locali municipali USR, Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța. În cadrul unui interviu acordat cotidianul Replica, Caragheorghe a vorbit, pe larg, despre nemulțumirile vizavi de conducerea urbei, despre mult dezbătutul Regulament de Acces în Peninsulă, însă a răspuns și întrebărilor adresate de către cetățeni. Interesant este faptul că liderul USR de la Constanța recunoaște faptul că primarul Vergil Chițac, inamicul numărul 1 al USR-iștilor, de la nivel local, este oricum, mai puțin ”hoț” și ”corupt”.

Dumitru Caragheorghe a vorbit, în debutul interviului, despre discuțiile care s-au iscat în jurul Regulamentului de Acces în Zona Peninsulară. Liderul USR îl contrazice pe edilul Vergil Chițac, în anumite chestiuni pe care le-a declarat miercuri, 24 noiembrie, în studioul Replica, chestiuni care au legătură cu mult dezbătutul Regulament.

Caragheorghe: Primarul minte!

”Se aruncă în spațiul public diferite manipulări cu privire la regulamentul de acces în zona peninsulară. (…) Primarul minte, noi ne-am întâlnit cu oamenii, doar noi ne-am întâlnit cu cetățenii orașului. Răsăuțeanu a afirmat că va vota suspendarea, iar astăzi, în cadrul ședinței, s-a schimbat total și a votat altceva decât a promis”, a spus Caragheorghe.

Caragheorghe: Da, putem fi acuzați că suntem un partid de adolescenți, avem timp să ne maturizăm

De la Regulament, mergem la București, acolo unde, de joi, 25 noiembrie, avem un Guvern plin, format din PNL-PSD-UDMR. Întrebat dacă USR regretă că nu se mai află la Guvernare sau că nu a bătut palma cu PSD, acesta a declarat: ”USR nu se afiliază cu aceste jocuri politice. Nu vom face ceea ce au făcut cei de la PNL și PSD, niciodată”.

Cum răspunde acuzațiilor potrivit cărora USR este un partid cu ”apucături de adolescenți, că se supără, își ia jucăriile și pleacă? ”Da, putem fi acuzați că suntem un partid de adolescenți, fiind un partid nou format, avem timp să ne maturizăm.”

Caragheorghe: Chițac nu e hoț, nici corupt

Ce-l mulțumește pe liderul USR Constanța, la primarul Vergil Chițac? Că nu e hoț și corupt! ”Știți de ce nu-l bănui pe domnul primar: de hoție, în ciuda conspirațiilor și informațiilor. La dânsul nu se pune problema de așa ceva, nu am nici un fel de suspiciune. Este un atu, dar nu e suficient, trebuie să arăți empatie față de oameni”, spune Caragheorghe.

Aflați mai multe, în materialul VIDEO de mai jos:

Viceprimarul Cocargeanu nu poate fi demis!

De la primar, ne îndreptăm atenția către viceprimarul USR, despre care Caragheorghe spune că nu va fi revocat din funcție, având în vedere alianța de la nivel național. ”Viceprimarul nu poate fi demis de o alianță PNL PSD, decât cu susținerea USR. USR nu retrage viceprimarul din funcție, pentru că este instrumentul nostru de acces la informații și administrația publică.“

Mai multe informații, puteți urmări în VIDEO de mai jos:

Cum îmbină Caragheorghe afacerea cu politica?

Pentru cei care nu știu, Caragheorghe este directorul Cardinal Motors. Întrebat cum mai merge afacerea, pe timp de criză, acesta declarat: ”Sunt director general, economia merge prost, iar vânzarea mașinilor nu stă foarte bine. Încerc să le fac față celor două paliere”.

Interviul integral îl puteți urmări mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920