REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

CARAMBOL ÎN CENTRUL CONSTANȚEI, CU PATRU RĂNIȚI! O judecătoare, pasageră în triciclu, în COMĂ! VIDEO

Replica API 23 martie 2019 | 11:11 1657

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16,15, în municipiul Constanța, la intersecția străzile Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care un taxi, și un triciclu. Femeia rănită grav în incident este magistrat, mai precis judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, iar bărbatul care conducea triciclul, polițist.

Din primele informații, incidentul rutier a fost soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie; femeia, pasageră în triciclu, era inconștientă la sosirea cadrelor medicale, care au intervenit pentru resuscitarea ei. În urma incidentului rutier, motocicleta a luat foc.

La fața locului au intervenit polițiștii, o autospecială de stingere a Detașamentului Dan Fripis, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Femeia a fost cel mai grav rănită. Aceasta are 44 de ani, iar în momentul în care a fost preluată de cadrele medicale pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Potrivit unor surse, victima este Iuliana Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, iar bărbatul care conducea triciclul este polițist. Este vorba despre Marian Cotlenco, agent de poliție în cadrul IPJ Constanța.

Totodată, un bărbat de 43 de ani a suferit un traumatism la un braț, fiind conștient, un bărbat de 47 de ani a suferit un traumatism lombar și o rană la un picior; a patra victimă, tot un bărbat, de 32 de ani, a suferit un traumatism cranian și unul de membru inferior.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Citește și: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE de la locul CARAMBOLULUI DIN CENTRUL CONSTANȚEI

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relu... Retardatule, nu taximetristul este de vina... Daca nu citesti,abtinete latura de om ce esti
6
2
poate ne spun martorii:cu ce viteza circula motocicleta?
2
0
din cauza asta o iau numai pe bulevarde...pe stradute mori cu zilele , cu toti prostii
4
2
Taximetristii cu 4 clase ne omoara cu zile
2
9
Un oras plin de smecheri de tabla care vor sa si arate muschii pe orice cale.asa ne trebuie daca vrem democratie ca doar asta am priceput noi CARE PE CARE
8
1
Doamne fereste! Asta pentru ca se grabesc ca nebunii.... Montati atenuatoare de viteza la intersectiile nesemaforizate, chiar si pe strazi de cartier ca nesimtirea soferilor bolbavi cu mansarda este fara limite
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614