REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Carambol lângă restaurantul Sabroso din Mamaia: şoferul unui taximetru a băgat patru persoane în spital!

Carambol lângă restaurantul Sabroso din Mamaia: şoferul unui taximetru a băgat patru persoane în spital!

Replica API 4 mai 2014 | 00:00 364

Patru maşini făcute praf şi şase răniţi

Patru maşini făcute praf şi şase răniţi

Patru maşini au fost implicate într-un accident, azi-noapte, la doi paşi de restaurantul Sabroso din staţiunea Mamaia. În urma impactului, şase persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii Biroului Poliţiei Rutiere Constanţa au efectuat cercetări la faţa locului şi au declarat că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a şoferului unui taximetru. Acesta a provocat un adevărat haos pe drumul ce leagă Mamaia de Năvodari, încât bucăţi din cele patru maşini s-au împrăştiat pe ambele sensuri de mers din staţiune. Şoferul vinovat de producerea accidentului a întors taximetrul pe linia dublă continuă, deşi sensul giratoriu se afla la câţiva metri distanţă.

Potrivit oamenilor legii, G.G., de 45 ani din Constanta, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia dinspre Constanţa către Năvodari, iar în dreptul Terasei Sabroso a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu, fără a se asigura, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Z.T.A., de 30 ani. În urma impactului, autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de şoferiţa F .N., de 32 ani, din Constanta. Ultimul autoturism a fost lovit de şoferul de A.H.A., de 22 ani, din Ploiesti, care circula cu maşina dinspre Năvodari către Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui F.N., a lui S.D., de 26 ani din Constanta, pasager în autoturismul al doilea, a lui C.G, de 46 ani, pasager în primul autoturism şi a lui E.B., de 46 ani, si a lui C.T., de 44 ani, pasager în penultimul autoturism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102