REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CARAMBOL pe Lăpușneanu: mai multe persoane au ajuns la spital!

CARAMBOL pe Lăpușneanu: mai multe persoane au ajuns la spital!

Replica API 14 august 2017 | 14:29 284

Haos pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța! Totul s-a petrecut în dimineața de luni, 14 august, în jurul orei 8.50, la intersecție cu strada Farului. Cadrele medicale și polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, după primele informații, ar fi vorba despre un carambol, 4 autovehicule intrând în coliziune! Potrivit anchetatorilor, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și, ajungând în zona intersecției cu strada Farului, din pricina faptului că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers, a fost surprins că autovehiculul din fața sa a oprit. Pentru a evita o coliziune, acesta a tras de volan, după care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda, care, la rândul său, a colizionat cu un Audi. Acesta din urmă a lovit alte 3 mașini, care se aflau parcate pe marginea drumului. Patru persoane au fost rănite: șoferul din primul autoturism, șoferul din Skoda și doi pasageri, dintre care un copil. Oamenii legii au declanșat cercetările, urmând a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au vinit moldovenii la mare cu sarmalutili in portbagaj
4
0
Oamenii legii s-au dumirit cum s-a intamplat carambolul ptr ca au citit acest articol.Acest articol ca o sceneta de divertisment cu soferi de cascadorii rasului nu poate fi semnat decat LC
1
0
M-am saturat sa pastrez distanta corespunzatoare in mers care pentru descurcareti inseamna locul in care se pot baga cand depasesc coloane. Tot aproape as fi stat si eu.
3
2
e distanta care-ti permite sa franezi,depinde de bunul-simt in primul rand.daca stai ca idioata sau idiotul la 50 cm in spatele meu si-mi dai flash sa ma dau la o parte...eu de regula las cel putin 10 m intre mine si cel din fata,sa am timp de reactie,iar pe autostrada cel putin 20 m.daca ti-ai luat permisul cu x si 0 de-aia pui intrebari prostesti.mai nou trebuie sa ne tinem noi astia care gandim departe de de-alde voi.
2
1
Aoleooo...MDV ala cu Audi ,daca n-a facuto pe Casco ,o suge!
1
0
UE la Moldoveni! multa
3
0
care o fi distanta regulamentara in mers? poate corespunzatoare, sa-ti asigure spatiul de franare corespunzator! totusi, poate ne informeaza si pe noi autoarea articolului, sa stim sa pastram si noi distanta regulametara in timp ce conducem!
1
1
Mai fata draga tu ai o problema serioasa cu moldovenii. Hai spune... Paracioasa mica... Hai spune-ne si noua ce problema ai cu moldovenii?
2
2
Ce de prosti cu carnete si masini tari!
7
1
Au vinit moldovenii la mare!!!
10
5
Masini bune!masini bune! De dus cu programul rabla la fier vechi si valoros.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108