REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Carantina de 21 de zile a expirat, duminică, pentru Mazăre. O comisie decide unde-și va ispăși pedeapsa

Carantina de 21 de zile a expirat, duminică, pentru Mazăre. O comisie decide unde-și va ispăși pedeapsa

Replica API 9 iunie 2019 | 00:00 143

Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică și, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă luni unde își va ispăși pedeapsa. Surse apropiate fostului primar spun că Mazăre ar putea să nu se prezinte la comisie deoarece va merge la ÎCCJ, relatează Mediafax.

O comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare Radu Mazăre după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

Potrivit unor surse apropiate fostului primar, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casație și Justiție. Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el și fratele lui au fost achitați în primă instanță.

Aceleași surse au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazăre și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

sursa: hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu doresc nimanui sa fie inchis nu stiu exact motivul dar eu mai mult de 3 minute nu pot sta in prezenta lui energie de cacat nu ii doresc decat ca DUMNEZEU sa ii dea dupa suflet si dupa binele facut care bine care case care bani ca grosu a ramas la ei si la nepotei
1
0
Ne am saturat de circul lui ieftin de bufon!!!!
1
0
Omul dezastrului din Constanta si Mamaia !
3
0
Ce costumatie de curva are in foto! El de mult era fetitza dar nu ii placea sa se stie. Acum vrea.
9
0
ce cunoscator esti,ai fost pe acolo?Hai fii cinstit,ti-au cam tras-o useristule!
2
8
Suntem machidonii din Constanta, ciobanii Dobrogei si vrem sa ii multumim lu Mazare ca pentru un ghium de branza si 2 3 lei ne.a dat terenuri in cele mai bune zone din Constanta. Ii multumim ca ne.a facut oameni, ii multumim ca nu ne sifoneaza. Mazare e regele nostru fraierul nostru, sageata noastra. Te pupam domnu Mazare datorita tie avem hoteluri, blocuri si spatii comerciale in Mamaia si peste tot, iar tu ai baracile alea in Madagascar. In concluzie ca idee sa nu iei niciodata bani de la Machidon ca usor vin si prafu se alege de TINE
9
2
Ii doresc sa ajunga la Tulcea. Costumele de bufon l-ar face destul de popular printre colegii de dus.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218