REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Caravana „ABC-ul carierei”, la final. Elevii au aflat de la personalităţi din Constanţa cum se construieşte o carieră

Caravana „ABC-ul carierei”, la final. Elevii au aflat de la personalităţi din Constanţa cum se construieşte o carieră

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:00 531

Pentru al doilea an la rând, în perioada 10-31 octombrie, reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța (AEC) au putut fi văzuți în întreg județul, unde, sub sloganul „Te ajutăm să îți conturezi viitorul!” au adus în fața a peste 1000 de elevi personalități din diverse domenii de activitate, care au vorbit cu aceștia despre profesia lor, traseul în carieră și le-au răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților.

A doua ediție a caravanei „ABC-ul carierei” a debutat în municipiul Constanța pe data de 10 octombrie, iar apoi a ajuns în alte șapte localități: Hârșova, Medgidia, Negru-Vodă, Cobadin, Mihail Kogălniceanu, Eforie și Mangalia. În fața elevilor au luat cuvântul Iulian Gropoșilă, antreprenor, jurnalista Sînziana Ionescu, avocatul Costin Udrea, prof.univ.dr. Vlad Tica, inginer Alina Moise, actorul Dan Cojocaru, istoricul Costin Scurtu și agentul de poliție Elisa Toader.

„ABC-ul carierei a pornit anul trecut din dorința noastră de a oferi elevilor o alternativă la lipsa programelor de orientare profesională și în carieră, care ar trebui să aibe loc la nivelul unităților de învățământ, dar care, din păcate, există mai mult pe hârtie. Specificul acestui proiect drag mie este că noi, alături de speakeri, mergem în comunitățile locale din județ, unde rar se întâmplă să aibă loc astfel de acțiuni.

De asemenea, pentru AEC acest proiect este extrem de util, deoarece ne oferă posibilitatea să luăm pulsul învățământului la firul ierbii, în întreg județul. Vă invităm să rămâneți aproape, deoarece acest tip de proiecte vor avea loc în continuare, angrenând și mai mulți elevi din și mai multe localități”, a declarat Constantin-Alexandru Manda, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceasta intalnire s-a bucurat de un mare succes, asa cum de fapt toate actiunile acestei asociatii de doi bani se bucura. Au invitat numai incompetenti si agramati, ce naiba sa invete copii de la astia?
0
0
voi care sunteti din Eforie, fugiti de aici cat mai departe !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369