REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

”Caravana cu povești” ajunge la Constanța

”Caravana cu povești” ajunge la Constanța

Replica API 12 mai 2016 | 00:10 387

Cel mai dorit spectacol de teatru pentru copii ”Vrăjitorul din Oz”, susținut de Teatrul Excelsior din București, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, în 8 iunie 2016, de la ora 18:00.

Spectacolul face parte din Campania ”Caravana cu povești”, pe care Un părinte mai bun a demarat-o la nivel național și care își propune să aducă în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

”Vrăjitorul din Oz” pus în scenă de Teatrul Excelsior București este o întâmplare cu muzică de Petre Bokor, după romanul omonim al lui Lyman Frank Baum, fiind destinată copiilor cu vârstă între 3 şi 12 ani. Este un spectacol unic, în care decorurile, jocul actorilor şi muzica sunt pe aceeaşi linie, de excepție, astfel încât toți copiii şi părinţii gustă din plin întregul spectacol. Personajele sunt simpatice, povestea este cursivă şi îi face pe copii să urmărească cu sufletul la gură derularea momentelor de pe scenă. Pantofii roşii ai lui Dorothy, costumaşele şoriceilor veniţi să-i dea o mână de ajutor fetiţei, costumul Marelui Oz, toate colorate, atent concepute și frumos create, completează tabloul vesel al piesei.

Ca orice poveste, Vrăjitorul din Oz, le transmite copiilor o pildă la care să se gândească şi când ajung acasă. Vor afla cât de importante sunt valori precum prietenia şi dreptatea și vor descoperi noțiuni de o importanță covârșitoare ca iubirea, devotamentul, curajul, inteligenţa, speranţa şi priceperea.

Fiecare familie sa va bucura de timp valoros petrecut împreună, pentru că vor avea prilejul să zâmbească și să se veselească, să se regăsească în personaje, să se transpună în cele preferate, conturând o poveste a lor, originală, personală. Și să-și creeze astfel amintiri pentru toată viața. Prețul unui bilet este 25 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218