REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Care este averea noii șefe de la ANAF

Care este averea noii șefe de la ANAF

Replica API 20 iulie 2017 | 01:35 411

Premierul Mihai Tudose a decis marți să îl elibereze din funcția de președinte al ANAF pe Bogdan Stan și a numit-o în locul acestuia pe Mirela Călugăreanu, care până acum îndeplinea funcția de directoare în cadrul ANAF, Direcția București, responsabilă pentru colectarea veniturilor la nivel de administrație.

Conform profit.ro, citat de b1.ro, Mirela Călugăreanu a fost promovată în de la Direcția Regională a Finanțelor Publice București în Direcția Generală de Mari Contribuabili a ANAF de către fostul șef al ANAF din timpul Guvernului Cioloș, Dragoș Doroș. Acolo, această a fost subordonată actualui ministru al Finațelor, Ionuț Mișa.

Imediat după plecarea lui Doroș de la șefia ANAF odată cu venirea lui Grideanu la Palatul Victoria, Mirela Călugăreanu a revenit la Direcția Regională București.

Noua șefa de la ANAF nu este cunoscută a fi apropriată a vreunui partid, iar în declarația de avere are împreună soţul său patru terenuri, trei dintre ele intravilane, o casă de 220 de metri pătraţi în Capitală, o casă de vacanţă şi un apartament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ea si sotul provin din familii cu situatii materiale foarte bune , de ce sunteti labagii ? de ce este vinovata pt ca este bogata ?
0
1
E averea ei, personala sau impreuna cu sotul?Ca atunci lucrurile stau altfel, depinde ce invarte si tovarasul de viata!Oricum averi la tinerete nu ai din munca ta, ori le-ai mostenit, ori ai furat.
2
0
informati-va si puneti poza persoanei la care faceti referire in articol
1
0
Mirela strangatoare ca furnica... Asta impoziteaza tot ce misca!!!
3
0
cu atatea case si terenuri , nu cred ca va avea timp sa stranga taxele si impozitele ............vezi si cucoana aia de la bistrita care era cuplata cu oltean . doar colecta pentru ea , nu pentru ce era numita . e o boala mare si incurabila la noi , orice numire politica duce automat numai la rezolvarea intereselor personale si de partid
5
0
Sunt de acord cu antescriitorul. Nu sunt carcotas dar nu am incredere in astfel de oamenii care la varsta asta au atata avere, nu ca as fi contra. Dar sa faci atata avere trebuie neaparat sa cunosti multe tertipuri. Si asta este declaratia de avere oficiala .
4
1
sunt interesat de reteta prin care, la o varsta atat de tanara, vrsta la care unii tineri nu reusesc, tocmai datorita situatiei financiare, sa se rupa de casa parinteasca, sa obtii asemenea averi, averi pe care nici la placarea pe lumea cealalta nu poti sa se realizezi. Cum se face ca tocmai acesti analfabeti, care nu cunosc cum este sa ccezi intr-o asemenea functie, sa o iei de jos, sa treci prin toate compartimentele unei institutii ca sa intelegi menirea ta acolo nu numai aceia de imbuibare. Cand vom ajunge ca aceste functii sa fie ocupate de specialisti in bransa care inteleg cu ce se mana
8
1
buna ,nu va rata ocaziile sa-si mareasca averea
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102