REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Care este reala stare de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Care este reala stare de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Replica API 12 august 2019 | 00:00 478

Mihai Constantinescu

După ce s-a tot vehiculat în presă că starea de sănătate a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu ar fi din ce în ce mai precară, medicul Monica Pop, care are o relație apropiată cu cântărețul și îl vizitează adesea la spital, a susținut că există multă dezinformare în acest sens și că anumite tabloide se folosesc de subiect pentru a genera audiență, chiar dacă adevărul este altul.

Monica Pop spune că medicii fac progrese în privința stării lui Mihai Constantinescu

„Mihai Constantinescu - Progres! Dezinformare crasă! N-au nicio știre de la nimeni și mint cu nerușinarea lor știută! Nu mai credeți minciunile lor. L-am văzut pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres! Nu am cuvinte...Doamne ajută!”, a scris Monica Pop pe rețelele de socializare, anunțând că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu se îndreaptă într-o direcție pozitivă.

Aflat de două luni în comă indusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, Mihai Constantinescu este vizitat adesea de medicul oftalmolog Monica Pop, sătulă de atâtea speculaţii. Cântăreţul Mihai Constantinescu (73 ani) se află în stare stabilă şi e monitorizat de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde e internat din 13 mai. „Am fost ieri la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienţi.

Curat, mirosea frumos, deşi sunt bolnavi grav, câţiva în comă. Bine îngrijiţi, muncă «la galere». Medici şi personal foarte competenţi şi dedicaţi. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori... Dar nu abandonează nici când consideră că şansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei”, a spus doctoriţa Monica Pop pe conturile sociale și în urmă cu ceva vreme, după ce în spațiul media se tot specula faptul că artistul ar putea fi „deconectat de la aparate”. Monica Pop a criticat și atunci aceste vehiculări, care, spune ea, nu au nicio bază reală.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articolul este vechi. Dezinformare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102