REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Care sunt ȘEFII care s-au PERINDAT la CONDUCEREA I.P.J Constanţa

Care sunt ȘEFII care s-au PERINDAT la CONDUCEREA I.P.J Constanţa

Replica API 10 iulie 2020 | 23:58 5939

Ultimele schimbări făcute la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa l-au adus la conducere pe Constantin Adrian Glugă, după ce ministrul Marcel Vela l-a ”scos la pensie” pe Constantin Dancu. Ţinând cont de mutările făcute în cadrul instituţiei, vă prezentăm lista inspectorilor şefi care s-au perindat la conducerea I.P.J. Constanţa de-a lungul timpului.

Iată cine a condus instituţia

Între anii 1986-1990 la şefia I.P.J. Constanţa s-a aflat colonelul Ion Ciucur. După patru ani petrecuţi în funcţie, acesta a fost înlocuit cu colonelul Constantin Buzoianu care şi-a exercitatea calitatea de Inspector Şef pe o perioadă de trei ani, între 1991-1993. În următorii doi ani, la cârma Inspectoratului de Poliţie s-a aflat generalul maior Ionel Arghiroiu, iar între 1995 şi 1996 Inspector Șef a fost generalul maior Adrian Nenu. În continuare, funcţia a fost deţinută pe o perioadă de un an de către generalul maior Gheorghe Florea. Între anii 1997 şi 2001, în cadrul I.P.J. Constanţa, Inspector Şef a fost generalul maior Ion Cârlig. Următorii patru ani l-au găsit la conducerea instituţiei pe chestorul de poliţie Traian Jipa.

Ion Ciucur

Se schimbă şefii de la un an la altul

În anul 2005, pentru doar câteva luni, la şefia I.P.J. s-a aflat comisarul-şef de poliţie Sorin Oprea care a fost înlocuit cu Victor Popescu, comisar-șef de poliție. Începând cu anul 2007, Inspector Șef al poliţiei a fost chestorul Mircea Vasile Bârgoz.

Ion Cârlig

Din 2008 şi până în 2010, Aurelian Zaheu, comisar-şef, a deţinut funcţia de conducere, iar în 2010 a fost înlocuit cu comisarul-şef George Dorel Popa care s-a aflat în fruntea instituţiei pentru doar câteva luni. În locul acestuia, tot în 2010, la cârma poliţiei a venit comisarul-şef Dumitru Catană.

Dumitru Catană

În perioada 2011-2012 cel numit în funcţia de Inspector Şef a fost Valentin Burlacu, comisar-şef. În următorul an, comisarul-şef Constantin Dancu a deţinut funcţia de conducere şi a fost înlocuit cu chestorul de poliţie Bogdan Despescu, în 2014. Acesta a ocupat funcţia de Inspector Şef până în 2015, iar între 2015-2016 Adrian Rapotan, comisar-şef, a fost cel care a condus instituţia poliţiei. În 2016, şefia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a fost preluată de Mircea Vizitiu, iar din 2017 a revenit la conducere comisarul-şef Constantin Dancu.

D.M.

Citește și: Se SCHIMBĂ ȘEFII într-o VESELIE, la POLIȚIA județului Constanța

OFICIAL! Iată cine este șeful IPJ Constanța! Adjunctul vine de la MASCAȚI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am fost cel mai tare comndant ! De la ANR m-au dat afara cu un sut in cur pentru incompetenta,
3
0
Dintre toti, Jipa, Florea, Popa si Despescu au avut alura si profil de comandanti. Restul au cam mimat ca sunt comandanti
0
0
mult l-ati iubit astia de la presa pe Dancu,ofiterul fara scoala! Pana si in poza de fata este in prim plan,poza lui este mai mare sa-l aveti pe constiinta! Iar pe Rapi l-ati facut mai mic cu toate ca de cand a plecat el nu mai sunt politisti cercetati si condamnati! De ce oare,era sifon,si vroia totul doar pt el?
1
0
Marele sef Burlacu,s-a chinuit doi ani Palaz sa-l puna inspector sef ca sa-i protejeje furaciunile si dupa trei luni dupa ce l-a pus s-a combinat cu Matei de la Navodari sa faca afaceri cu ternuri . Dar cum sunt multi militieni sifonari l-a anutat ca este ascultat de institutiile abilitate si l-a turnat pe matei ca sa scape el.In istoria MAI nu a mai fost un inspector sef care sa instrumenteze un caz cu tehnica pe el Bine ca a scapat si a intrat numai Matei
0
0
Mergeau si niste poze din profil!
1
0
Numai unu si unu,parca a tunat si ia adunat. Pentru mine nu conteaza ce spune unu sau altul ci ceace se vede si toata lumea stie ca traficul de droguri,puterea clanurilor interlope,numarul soferilor care nu respecta nici o lege,traficul de persoane,bisnita cu tigari,patroni care nu respecta decat regula spagi si alte ilegalitati care au crescut continuu de la un an la altul dupa 1990 si pana astazi.
6
1
Sa spuna Replica cine era Inspector Sef la Militie la Revolutie in dec. 1989, cand a murit si de ce ?....nu era dl. col. Ciucur atunci.
2
0
Subscriu! Singurul sef de politie fara demnitate si onoare.
5
0
te contrazic eu, a fost cel mai valoros
3
2
de Rapotan acolo? Are el dialog cu ,, sefii de inspectorat,,? Pai el a fost un linge clanta, toata viata lui! Sau ma contrazice careva...
4
3
Toti sunt oameni de onoare, mai putin Dancu, care e hotul hotilor, sa ne spuna cum si-a facut vilele de pe str. Amurgului, care nu sunt pe numele lui. Si sa ne mai spuna la ce restaurant din Constanta mananca moca, ca patronul e prieten cu el?
12
1
Nu ne mai strica ziua cu astfel de specimene.
11
0
toata lumea stia ca dancu face parte din gasca mascariciului si a betivului umflat nicusor , fiind recompensat de catre cei doi... vezi dormitul la volan in intersectie al hotului betiv si facut scapat de prietenul dancu , dupa care avansarea ca sef serviciu in primarie a sotiei sale , dar si alte multe foloase si interventii ptr amici... gura lumii spune ca acest dancu ar fi dat o donatie la pnl de circa 100 mii euro prin matei ptr a ramane in functie si sa fie avansat general... dar, vremurile i-au fost potrivnice.
13
1
astia sunt cei care au luat spaga de l atoti infractorii motorinaro percu MITROI SI DELICOTI PROMARI FOST I HOTI LA CONDUCTA
6
1
Se schimba sefi dar infractionalitatea creste . Ma refer la droguri , prostitutie , trafic de minori . Faptu ca cele anumerate de mine au ajuns sa se dezvolte , denota lipsa de profesionalism si de coruptie in randul politistilor . Numirile se fac pe alte criterii nu pe performante de cazuri rezolvate a acestor sefi . Din pacate pentru ca din zi in zi infractori devin tot mai puternici si din ce in ce tot mai greu de controlat .
9
0
sa iti fie tarana usoara! Fmm de ghertoi! De javra frustrata care esti! A fost un soc pentru tine, sa iesi la pensie fortat...Stai ca te scoate si D- zeu din circuit...
20
5
acesti domni de la 1989 retelele de proxeneti si interlopi ai judetulii in loc sa se reduca au crescut.Ceea ce inseamna ca acesti domni au fost degeaba sau au primit bani degeaba.Pana la urma nu degeaba au fost ci acestia au concurat la flagelul proxenetismului in Dobrogea.Ei au permis cu concursul celor de mai sus unii sa fie mahari iar altii oamenii adevarati.Oameni adevarati si cinstiti astazi nu mai sunt stimati si respectati.Cei cu cefele late si lanturi la gat sunt respectati si stimati in Roumania.Stiu ca acest comentariu va deranja si va fi sters de Replica.
13
1
gagautii si gusatii, balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii
13
2
Efemeri, ca noi toti! Retineti: Plecati din lumea acesta doar cu niste imagini. Frumoase sau urate, asa cum le-ati trait, daca ati avut sau nu noroc. Vorba negresei jamaicance din filmul "Meet Joe Black", film din anul 1998, cu Brad Pitt. Deci acesta este bagajul vostru. Ce lasati dupa voi? Cam tot asa ceva. Imagini, pareri, impresii ale celor care v-au cunoscut si v-au placut sau urat. Impresii frumoase sau urate. Nu bani, nu bunuri imobile, nu bunuri mobile etc. Aceastea sunt perisabile, degradabile, cu viata limitata, scurta. Concret: conteaza daca ai fost OM in viata! Atat!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920