REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Care sunt zonele din Constanța unde vor fi amplasate primele PANOURI PUBLICITARE!

Care sunt zonele din Constanța unde vor fi amplasate primele PANOURI PUBLICITARE!

Replica API 20 octombrie 2021 | 01:08 3030

În municipiul Constanța vor apărea, în curând, primele panouri publicitare. În luna aprilie a anului 2021 a fost aprobat Regulamentul local de publicitate conform căruia pot fi amplasate mai multe mijloace de publicitate. Așadar, primele amplasamente pentru publicitate vor fi 18 totemuri ce vor fi poziționate în puncte cheie ale orașului. În acest sens, municipalitatea a demarat procedurile necesare. Vezi mai jos care sunt zonele cheie unde vor fi amplasate!

Modele de totemuri

Este deja știut scandalul provocat dintre fosta firmă de publicitatea Seaview Media și Primăria Municipiului Constanța stârnit din cauza faptului că timp de 15 ani, agenția de publicitate a beneficiat de un contract de exclusivitate semnat cu autoritatea locală prin care toată publicitatea stradală i-a fost concesionată doar acestei societăți. Contractul a expirat însă pe data de 02.07.2019 iar vechea administrație nu l-a mai prelungit, dar totuși, panourile erau montate și pe acestea se percepeau taxe. La începutul anului 2021, atunci când Primăria s-a apucat de demolări, Seaview Media mai avea doar 450 de panouri din totalul de 600.

Fostele panouri din municipiu

Noi metode de publicitate vor apărea în municipiu

Municipalitatea a făcut primul pas înainte de demararea procedurilor amplasării de mijloace publicitare. Mai exact, Primăria Constanța a emis mai multe certificate de urbanism pentru amplasarea a 18 mijloace publicitare la sol de tip totem în 8 zone din municipiul Constanța. Dimensiunile acestor totemuri vor fi de 0,8 m baza pe 2,5 m înălțime.

Captură din Regulamentul local de publicitate

Prețul va fi stabilit prin licitație

De menționat este faptul că prețul si obiectul publicității vor fi stabilite prin licitație. Dimensiunile panourilor publicitare și locațiile de amplasare sunt stabilite prin regulamentul de publicitate ce a fost adoptat prin HCL 105/2021.

Regulamentul de Publicitate al municipiului poate fi consultat și AICI!

Iată zonele în care vor fi amplasate totemurile

Certificatele de urbanism au fost emise pentru amplasarea de totemuri pe următoarele artere ale municipiului: în Mamaia - în zona Hotel del Mar (1), în zona Caelia (1), zona Complex Perla (2); în Constanța – pe bulevardul Mircea cel Bătrân (1), strada Dezrobirii (5), strada Soveja (5), șoseaua Mangaliei (2) și pe bulevardul Mamaia (1).

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Visez si eu niste reclame ca pe-afara, cam ca-n Kuala Lumpur, Tokyo, Shanghai, nu gunoaiele pe care le inventeaza papagalii astia.
1
1
Asta era problema...ca nu va mai vin bani.Dar refugiile din statiile de autobuz care le refaceti primaria plii belite ce sunteti in frunte cu martalogul ala de primar? Fomistilor a-ti distrus orasul asta
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614