REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Carla’s Dreams, reclamat la CNA. Anunțul făcut de Mihai Morar

Carla’s Dreams, reclamat la CNA. Anunțul făcut de Mihai Morar

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 1747

Carla's Dreams a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit pe larg despre omul din spatele măștii, dar și despre faptul că piesele sale au ajuns sub lupa CNA.

Carla’s Dreams vorbește puțin și face mult. În spatele măștii se află un om modest și un desăvârșit creator. Pentru prima dată, omul din spatele Carla’s Dreams a avut momentul lui și s-a „descoperit”, în fața lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu”.

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, așa că sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștință aproape bolnăvicioasă”, i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar.

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar piesele sale ajung în trending imediat după lansare. Identitatea solistului este încă necunoscută, astfel că rămâne un mister cine se află sub masca pe care o poartă pe față la fiecare apariție.

„A apărut podcastul cu Carla’s Dreams vulnerabilul. Omul, adică. Nu artistul. Nu proiectul. Probabil primul interviu în care îl vedeți pe om. Nu vă zic mai mult. E cel mai greu podcast Fain & Simplu de până acum. Dar, probabil, cel mai bun. Vă mulțumesc. Și îi mulțumesc și lui că s-a descoperit într-atât”, declara realizatorul podcastului „Fain & Simplu”, Mihai Morar.

„Mie îmi e rușine de oameni”

Artistul a povestit în cadrul podcastului că are o teamă față de oameni, dar și cum decurge o sesiune de studio.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minimum de recunoștință care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a declarat Carla’s Dreams, relatează WOWbiz, citat de Libertatea.

„Basarabean, cenzurat în București de CNA”

Invitatul lui Mihai Morar a mărturisit că mai multe dintre piesele sale au fost reclamate la CNA. Carla’s Dreams a dezvăluit numele melodiilor care au fost reclamate și a dat mai multe detalii despre această situație.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată «P.O.H.U.I.» Îți spun un secret. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. Basarabean, cenzurat în București de CNA. «Eroina», «Acele», la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, a mărturisit solistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920