REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Avram explică de ce candidează pentru PSD la europarlamentare: 'Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri'

Carmen Avram explică de ce candidează pentru PSD la europarlamentare: 'Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri'

Replica API 26 martie 2019 | 00:00 225

Carmen Avram, jurnalista de la Antena 3, a fost desemnată să ocupe poziția a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Luni seara, Avram a dezvăluit cum a ajuns să țină cu PSD, deși era votantă PNL și cum i-a făcut Liviu Dragnea oferta de a candida pe lista social-democraților.

Avram a relatat că discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European a fost factorul decisiv, iar majorarea salariilor medicilor a cântărit enorm.

”Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot găsit scuze că PNL o să își revină. După 2016 am văzut un partid care a fost votat și care a fost asaltat să fie scos de la putere. Am văzut că PSD nu cedează, ci are timp să rezolve și lucruri. În sfârșit avem doctori plătiți cum trebuie, iar asta a rezolvat-o PSD.

Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri pe care nu credeam că pot să le simt. S-au întâmplat lucrurile în ultimii 2 ani, care pentru mine au fost șocanți. Am decis să fiu total de partea lor când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E ceva ce eu nu am mai auzit.

M-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea care mi-a spus că ar vrea să mă gândesc la această propunere.

A fost foarte greu să iau această decizie. A fost greu și pentru echipa cu care am lucrat. Eu sunt un fan al democrației. Am ajuns să fie proteste, după ce un partid a câștigat alegerile la un scor mare. Cum adică dictatura majorității? Dar, în Germania, cine guvernează, ăla care e minoritar?

Aș vrea o lege care să rezolve problema defrișărilor masive din România.”, a declarat Carmen Avram.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si analfabetii comentatori de aici, nu au cum sa inteleaga ca intr-un stat civilizat, plata rezonabila a medicilor si profesorilor nu face altceva decat sa se revitalizeze societatea respectiva si sa limiteze numarul de dobitoci ca voi!
0
4
Daca si pe tine te au convertit pt a fi sustinatoarea distrugerii neamului,astora chiar o sa le iasa.Un comportament tipic romanesc.Cum ti a aratat cascavalul,te ai si repezit in fundul lor!
4
1
Frumos OM ! Pacat ca nu sunt multi ca ea! Majoritatea flamanzilor evident ca nu pot intelege cum sa faci ceva fara sa te gandesti doar la burdihanul tau.
1
5
Asta-i rasplata pentru rahatul mancat zilnic pe post?!
7
3
Ce nulitati sint pe lista Psd ---un popa din SUA --Cum sa voteze rominii asa ceva ?
8
3
pe cine pacalesti draga, tot bani ti-au adus acest drag de psd sau dacnea, n-am inteles
8
3
La cat kkt ai mancat , meriti si tu rasplata! Inca odata se vede tovarza intre varan si psd. Adormitul badea si frunte lata gadea se cam oftica! Poate data viitoare! Pana atunci sa aveti spor la papat kk !
7
4
Triste si jenante argumentele acesti doamne, transformata peste noapte intr-o nevertebrata care pluteste intr-o lume paralela. Iart-o, Doamne, ca nu stie ce face !
7
3
Chiar va apreciam , ca si jurnalist mi se parea ca sinteti singura cu coloana vertebrala din trustul in care ati lucrat ! Ori ati luat- o pe aratura , ori sinteti prea desteapta si aveti alte interese !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218