REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Dan acuză MANIPULĂRI care au dus la 'întreținerea stării de tensiune între manifestanți și forțele de ordine'. Care sunt exemplele date de ministru

Carmen Dan acuză MANIPULĂRI care au dus la 'întreținerea stării de tensiune între manifestanți și forțele de ordine'. Care sunt exemplele date de ministru

Replica API 19 august 2018 | 00:00 205

Ministrul Afacerilor Interne acuză manipulări în spațiul online referitoare la protestul din 10 august. Un medic pensionar care susținea că a fost agresat, însă în realitatea ar avea dosar pentru că ar fi atacat un jandarm, o femeie imobilizată rotile care s-ar fi aruncat singură din cărucior și un bărbat imobilizat care ar fi încercat să fure pistolul unui jandarm, sunt câteva dintre exemplele date de Carmen Dan, conform stiripesurse.ro.

"Au existat manipulări care au dus la întreținerea stării de tensione dintre manifestanți și forțele de ordine. Jandarmeria trimisă în punctul de frontieră să prevină oamenii să vină la protest, fapt ce a dus la aglomerarea foarte mare. În realitate, punctul de trecere al frontierei Borș a fost tranzitat de 8.359 cetățeni români și străini, unii turiști, nu care aveau scopul de a veni la protest.

Au fost prezentate informații potrivit cărora jandarmii au bătut o persoană în scaun cu rotile. Este regretabil și josnic faptul că sunt folosite persoane în scaunul cu rotile. Imaginile arată că aceasta s-a aruncat pur și simplu din cărucior. S-a spus că au îmbrâncit un bărbat aflat în cărucior.

Imaginile arată că respectivul a încercat să ia pistolul unui jandarm. Un medic pensionar care ar fi fost bătut deși nu a făcut nimic este o altă minciună. În realitate, a atacat un jandarm aflat în dispozitiv. Are control judiciar. A zis că nu a lovit pe nimeni că nu are răni la nivelul pumnilor. Imaginile arată că avea mâinile acoperite. Mălin Bot sau alții instigau să ia armele jandarmilor și să îi împuște în cap", a spus Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai nesimtito, ai bun simt, da-ti demisia, lasa manipularile, voi provocati totul si tot voi faceti scandal, nu va este rusine- nenorocitilor, cat credeti ca veti mai rezista?
2
0
Batrana, isi mai varsa dragnea icrele-n ea din cand in cand. Gandul menopauzei o infioara, stie ca-i sfarsitul carierei de super secretara
5
0
Se umfla excrementul in secretara de gradinita din videle ca salamul lui florin
4
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
5
Greu de stabilit care este mai proasta si supusa intre teleormanencele astea:Viorica Dancila sau Carmen Dan?Doua tute bagate la inaintare de un prost manipulat de consilieri evrei,ca singur nu e in stare de mare lucru!
3
1
Asta e electoratul PSD astia sunt votantii PSD exact asa cum vorbeste asta de la 20 45 asa sunt toti fara nici un fel de exceptie! As vrea si eu sa vad un intelectual al Romaniei simpatizant PSD! Nu prea!
4
1
Mai secat la coaie pe mine si tot psd...wermorel plange ca i ai luat si ata pulii in gura.suge o nae sa mi vina apa in coaie mai nae apucama i de coaie.
3
6
muiepesede si inca muiepesede
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218