REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Dan: Angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române

Carmen Dan: Angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române

Replica API 16 august 2017 | 00:00 359

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marți, că angajamentele României de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în zona Mării Negre.

"Ziua Marinei simbolizează curajul de a înfrunta apele, cutezanța de a depăși barierele și de a merge mai departe în numele unor idealuri și valori comune. Îi omagiem în această zi pe marinarii militari sau civili care și-au sacrificat viața în conflicte armate pentru apărarea țării sau în alte împrejurări dramatice ce aveau să aducă glorie Marinei Române. Astăzi, suntem privilegiați să fim parte a NATO, iar angajamentele noastre de securitate și stabilitate regională sporesc rolul Marinei Române în această zonă geostrategică importantă a Mării Negre", a susținut Carmen Dan, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Ministerul de Interne.

Carmen Dan a subliniat că, alături de militari, sărbătoriții acestei zile sunt și polițiștii de frontieră — cei care asigură siguranța frontierei de stat, inclusiv la Marea Neagră, dar și misiunile FRONTEX în mările și apele internaționale.

"Tuturor acestora le transmit mult succes în misiuni, bun cart înainte și ape liniștite! Fie ca Sfânta Fecioară Maria, protectoare a marinarilor români, să vă călăuzească și ocrotească drumurile pe ape!", a conchis Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bre , toate blondele , ale lui Baselu , ale lui Ponta , ale lui Dragnea , simt nevoia viscerala , sa se pronunte , in varii domenii ... Toanta asta de Teleorman , cu studii serioase la scoli periferice , nu face exceptie . Vorbeste despre marina si Basescu se umfla in pene : ultima gonflabila a marinerului , cumparata ieftin de la Anvers , semana cu Carmen . Carmen Dan ...
0
0
Ce mai vrea si cirpa asta cu care se sterge Dragnea unde nu il vede soarele?
0
0
Cine mata iti scrie vorbaria asta de lemn toanto; ce stii tu despre toate astea de care vorbesti; te-ai plimbat vreodata cu barca cu pacaliciul mustacios si acum stii ce este marina. Ce dotari are si cum se numesc. Sa stii ca avem dotari, adica ce mai avem din anii 60 si ceva vechituri mai recent achizitinate. Terminati cu submarinul ca el este mai mult pe hartie. Adunati guvernul si tot parlacacatul si ccr si face o imersiune cu el. Ce bine ne-ati face. Sictir madam.
0
0
Tu maninci la cantina saracilor,tu si toata familia ta de boschetar,jegosi,drogatii betivi,si o luati si PE femeia de serviciu de la sc generala adica Carmenuta,sa VA spele vasele,javra ce esti
2
1
ai uitat ca ma-ta testa arabii de droguri prin muie , iar acum te dai mare sorosist . Mars in pizda ma-tii si termina 8 clase , nu mai manca la cantina saracilor , betiv jegos .
1
4
Mai bine ramineai ,femeie de serviciu,la scoala generala din sat,CA erai Mai respectata,unde ai lucrat mereu pina sa dai de biroul Lui dragnea,adica ai descoperit CA se cistiga Mai bine sub masa ,in birou la satana,puscariasul dragnea,CA tu de fapt,in afara de stat sub masa la dragnea,nu ai nimic in comun cu justitia,da femeie de serviciu la scoala,da
5
1
Avem muncitori buni care nu au unde munci si au plecat afara. Mai avem si militari super,care inca mai sunt in armata foarte prost echipata si umilita inclusiv pentru ca are multi generali contrafacuti,ca adidasii chinezesti.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218