REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Carmen Dan despre organizarea unui referendum: Din punctul meu de vedere sunt alte priorități

Carmen Dan despre organizarea unui referendum: Din punctul meu de vedere sunt alte priorități

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:20 431

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a declarat marți, la Alexandria, că în acest moment organizarea unui referendum nu reprezintă o prioritate pentru statul român, ea adăugând că întâietate ar trebui să aibă în prezent respectarea promisiunilor făcute de membrii actualului Guvern în campania electorală.

"Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte priorități, este o analiză pe care trebuie să o facă mai mulți factori și avem în momentul acesta, zic eu, prioritate, să aplicăm măsurile pe care noi ni le-am asumat prin programul de guvernare, dar este o situație care trebuie analizată", a declarat Carmen Dan, după ceremonia organizată la Alexandria cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, întrebată de presă dacă în prezent s-a făcut un calcul estimativ cu privire la costul unui referendum, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este bine referendum pentru ca nu vrem parnaiasi pe stradaa,nu de altceva dar ne este frica
2
0
elefantu al intereseaza ca poporul sa-i dea verdictul sa stie pleaca dupa mamasa sa vanda casele si ce mai are in aceasta tara sa nudea de belea !
0
1
deobicei secretarele nu au puncte de vedere ci executa ce le spun sefii lor deci taci dracu fa din gura cu prostiile tale ca tu nu faci decit ce iti ordona condamnatul dragnea , apropo pe 31 are proces si poate lua 10 ani de pirnaie si de aia e agitat cu gratierile
4
0
Un simplu executant de paie la ordinele lui "Dracnea".
4
0
Fata , cand o sugi , nu vorbesti !
3
0
nu te a intrebat nimeni.E atributul Presedintelui.taci secretara din gura..
5
3
nici nu poate constiturtional sa faca referendum de acest fel, daca in constitutie exista institutia gratierii face referendum impotriva constitutiei? Este disperat omul, vrea inca un mandat, are SRI si Parchete la cheremul lui, acum vrea si Parlamentul si Guvernul lui ca sa fie dictatura totala. Mai si dezinformeaza, cica codurile sunt de pe vremea lui Cuza, a uitat ca le-a schimbat Ciolos si Basescu si astia pentru asta protesteaza. Sa ramana codurile lui Basescu si Ciolos in vigoare, pline de abuzuri reclamate si de Curtea Constitutionala si de Conventia de la Haga.
3
5
Sunteti acolo pentru altceva nu pentru respectarea legii si a constitutiei sunteti pusa sa acoperiti penalii sa va fiw rusine.
8
3
Din punctul ei de vedere!Care punct ,care vedere?Pe cine crezi ca intereseaza punctul de vedere a fostei secretare a lui dracnea,aiurea!
10
3
limbistii lui wernner
3
6
Una din priorirati ar fi organizarea unui referendum pentru suspendarea lui Werner, care nu are bunul simt sa fie in tara, macar cu ocazia Micii Uniri!
4
9
si care sunt prioritatile tale creier de gasca ? sa- l scoti de la parnaie pe taranul nespalat?
11
5
...prioritati indicate de teleormanean ...!!!
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614