REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Carmen Dan: „Este ridicol să se spună că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”

Carmen Dan: „Este ridicol să se spună că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”

Replica API 15 august 2017 | 00:00 431

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că „este ridicol să se spună că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, având în vedere că el a susţinut, de-a lungul timpului, şi alţi miniştri, printre care şi Sevil Shhaideh”.

„Este adevărat, am putea accepta ideea că m-a propus pentru că mă cunoaște, și, eu știu, pentru că sunt din Teleorman, dar domnul Dragnea a susținut și alți ministri, pe doamna Shhaideh, de exemplu, care a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional”, a spus Carmen Dan. „Mi se pare că ne situăm într-un plan a ridicolului. Nu mă pot justifica că sunt din Teleorman. Eu îl respect pe domnul Dragnea”, a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

„Este un om puternic în politica și în afara politicii”, l-a caracterizat ministrul Afacerilor Interne pe Dragnea. Carmen Dan a spus, de asemenea, că „Dragnea a anunțat ca nu va mai avea o atitudine pasiva, a incasat tot ce s-a pus in dezbatere in spatiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsa ca stie foarte bine ce are de facut”. Aceasta a mai declarat şi că nu există nicio numire politică, oamenii fiind selectaţi pe criteriul profesional.

Nici in cabinetul meu nu au existat cunostinte, rude, oameni numiti politic.", a mai adăugat ea, potrivit digi24.

„Este evident ca este o tinta, dar domnul Dragnea a declarat ca nu va mai fi intelegator, ca va uza orice mijloc ca sa se apere... In niciun caz nu as aprecia ca este intr-o situatie critica, a luat decizii transant, sunt convinsa ca si-a asumat aceasta responsabilitate, si-a facut o proprie analiza si stie ce are de facut. Este important ca cei din PSD sa il sustina si sa spuna foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevarurile nespuse. In planul comunicarii poate am avut o deficiente. ... Noi am discutat in cadrul coalitiei si in cadrul partidului multe situatii, in fiecare saptamana, pe programul de guvernare, am ales sa recuperam toate pierderile din prima perioada si cred ca am si reusit, asumandu-ne cu totii responsabilitatea, dar nu este normal doar sa ne aparam, trebuie sa spunem clar care sunt adevarurile", a spus ministrul de Interne.

Liviu Dragnea a numit-o în functie pe Carmen Dan, spunând despre ea că este o persoană în care are mare încredere din punct de vedere al corectitudinii, fiind "o femeie cinstită".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu stiu ca mamele voastre erau preferatele arabilor drogati , au ramas gravide si uite ce a iesit . Cum au avut herpes in gura , cum au ramas gravide !
0
0
Sa avem pardon!!!! Tu esti tarfa preferata a lui Dragnea!
1
1
cred ca i-ar sta mai bn la cratita cu mufa pe care o are
1
1
Auzi ce delicata este asta; cica preferata sultanului. Bai fratilor toate vagaboantele au ajuns de la TV si din secratare de sc.gen. in parlacacatul romaniei si in guv. De fapt vagaboantele maskuline sunt si in asa zisa ccr care este tot preferata sultanului; scuzati a pacaliciului mustacioas. Bravos natiune.
1
1
Pai de ce te supara adevarul,toata lumea stie CA esti favorita de sub masa Lui dragnea,tu si olguta,dar aveti grija sa nu VA paruiti,sub masa.sinteti slugile lui dragnea,puscariasul,satana,care a legalizat si prostitutia in parlament,ASA CA stai linistita carmenuta,cind no sa fie satisfacut puscariasul de serviciile tale,de sub masa,te da afara,urgent,rusineee sa VA fie,o sa ardeti de vii toti ptr Raul care il faceti poporului,o sa ajungeti in iad,satanelor
6
2
Tare , fatuca asta . Dincolo de unele ,,incongruente'' gramaticale , ca , deh , nu poti sa faci ditamai lingvistul si ministrul de interne , dintr-o minora secretara de scoala , dintr-o mediocra scoala teleormaneana , decat daca pohteste Daddy Dragnea . Si daca a avut pohte ... Una este sa te trezesti dimineata langa scumpa Sevil , ca sari pe fereastra , si alta este s-o ai alaturi , cand rasare soarele , pe papusica teleormaneana ...
5
0
Dati-le salarii ,la toti care muncesc in M.A.I...Decente ,de la personalul contractual despre care nu vorbiti nimic pana la ultimul angajat cu statut special..Definiti odata statutul si regulile...pentru toti..nu mai aburiti ..personalul contractual..care pentru dvs.nu se rezuma la persoane inexistente ...de ce sunt discrepante intre personalul contractual si angajatii cu statut special ..multi dintre ei nu fac nimic..au numai drepturi ,prime ,salarii de excelenta si merit,da dar stiu sa pupe mana ...sa dea spaga pentru locuri caldute..RUSINE...
2
0
CUM POATE UN GENERAL DE POLITIE SA SALUTE SI SADISCUTE PROBLEME MARI ALE politiei cu o ANALFABETA, SINTEM OTARA DE
9
0
Tu si cu OLGUTA ati obligat 4000 de politisti cu experienta sa aleaga pensionarea ! Sa vezi la iarna talharii si violente pe strada , matracucilor !
9
2
duduie, nu esti preferata penalului ci executanta dictatorului, ai invatat sa citesti fitiucile lui , deci nu ii iesi din cuvant, de ce te superi?, realitatea vazuta de intreaga tara nu ai cum sa o schimbi, sunt prea multe coincidente de la lansarea ta si pana parasutarea mataluta pe o functie despre care nu stii cu ce se mananca. Cu nosti zicala'' daca taceai . filozof ramaneai?'' ti se potriveste de minune. poate faceai mai bine fata in functia de secretar de scoala generala care tot te depasea dar macar era pe o scra mai restransa
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102