REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Carmen Dan, explicaţii după comentariul legat de Întorsura Buzăului

Carmen Dan, explicaţii după comentariul legat de Întorsura Buzăului

Replica API 9 iulie 2018 | 02:29 327

Ministrul Afacerilor Interne a explicat contextul discuției cu prefectul de Buzău pe tema situației de la Întorsura Buzăului, menționând că nu era vorba despre localitatea aflată în județul Covasna, ci despre depresiunea din zonă, aflată în competența dministrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău, notează stiripesurse.ro

"Zona Întorsura Buzăului, depresiunea și nu localitatea în sine, este în competența Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău și figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române.

În dialogul cu prefecții, ministrul afacerilor interne a solicitat modul în care autoritățile au în atenție aceste zone.

Despre această zonă a fost vorba în discuția cu prefectul de Buzău și nu despre localitatea care este situată în județul Covasna", este precizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Reacția vine după o discuție, în cadrul videoconferinței cu prefecții, pe tema inundațiilor, organizată duminică dimineața.

Detalii:

https://www.replicaonline.ro/gafa-de-proportii-a-ministrului-carmen-dan-360589/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai poti explica cand esti prost desavarsit?
0
0
Ce lucru bun au facut politicienii dupa 1990 pentru Romania???Au distrus toata economia, au vvandut paduri, gaze si petrol altor tari, intr-un cuvant ne-au vandut ca tara. Suntem o colonie moderna, nu castigata prin razboi ci economic a altei tari, daca intelegi ce vreau sa spun sau poate e peste limita ta de intelegere.
3
0
Carmen Dan este atacata des,nu neaparat sistematic de niste boraturi. Nu-i nimic, Si daca golesti tomberonul,gasaesti resturi de gunoi. Propoaganda impotriva a celor care au facut cat de cat ceva pentru tara este tare,ea face ca si beneficiarii ultimelor masuri sa fie indobitociti,pentru ca efectiv sunt prosti., Da,nu-i fac prosti pe oameni,eu doar constat ca ei sun tprosti in mare masura, si de aia pot fi condusi de mafioti,acesti mafioti fiind inclusi in absolut toate institutiile.
1
6
comentatori de cacat nazisti nenorociti si drogati au ajuns corectori ai limbii ca si boul de GODINAC ce nu reuseste sa ia un simplu examen ....mai are pana la pensie va asigur ca nu-l va trece iar voi rahati neonazisti ma sterg cu voi dimineata cand stau cu mana la falca in ozitia ganditorului
1
14
hastag rezist parca trebuia sa fiti in strada ca asa mancati cacwt pe facebook ,acum ati navalit pe aici sa va dati doctori si in geografie ca in limba si literatura romana am vazut perlele de la bac ,hai mai puneti mana pe carte !
4
11
ce pretentii sa ai de la o analfabeta, fosta secretara de scoala generala?, cunostintele ei sunt limitate, Videle nu a dat niciodata elte, personalitati ci oameni suficient de bine pregatitii pe domeniile lor, exceptie fac cele doua nulitati plantate in guvern
14
2
Asta o sa muara de poula lu dracnea
8
3
Daca era atat de sigura pe ceea ce il intreba pe prefectul de Buzau, trebuia sa-l contrazica.Atata timp cat a acceptat raspunsul lui e clar ca nu stia nici ea la ce se refera.Avea puntat pe o hartie si trebuia doar sa citeasca.Detaliile nu au fost prevazute.
16
2
Pai explicatia asta trebuia sa o dea imediat in cadrul videoconferintei, nu sa o intoarca ca la Buzau, dupa ce i-o fi spus unul mai luminat la minte ca e si localitate si zona.
21
2
Orice explicatii ai incerca, te-ai facut de kkt, tembelo. Si parca pute ceva, n-o fi mai murit cineva saptamana trecuta prin casa pe la tine!
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614