REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Dan: 'Ghinion, domnule președinte, dar doamna premier nu va demisiona!'

Carmen Dan: 'Ghinion, domnule președinte, dar doamna premier nu va demisiona!'

Replica API 9 mai 2018 | 07:51 422

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susține, într-o postare pe Facebook, referitor la cererea de demisie a premierului, formulată de Klaus Iohannis, că Viorica Dăncilă nu va demisiona, întrebându-se dacă șeful statului ar mai fi fost atât de vehement dacă prim-ministru era un bărbat.

"Ca senator în Parlamentul României, ca membru al Guvernului României, dar și ca femeie, mă întreb serios dacă președintele Iohannis ar fi fost atât de insistent în ceea ce privește demisia premierului, dacă acesta ar fi fost posesorul unui Cod Numeric Personal care să înceapă cu 1... Ghinion, domnule președinte, dar doamna premier nu va demisiona", a scris Carmen Dan pe Facebook.

"Ca mulți alții, am luat act, pur și simplu, de argumentele prezentate de Administrația Prezidențială în legătură cu refuzul de a o numi pe Sevil premier în Guvernul României (..) De când sunt senator și ministru, am constatat de multe ori că oameni care dețin funcții unde echilibrul și medierea fac parte din fișa postului sunt mai mult decât partinici cu tabăra opoziției, duplicitari în abordări și poziționări publice. Fie că participăm la proteste neautorizate, fie că “prezidăm” ședințe de guvern la care ne autoinvităm, certăm membrii guvernului ca pe eleviii claselor gimnaziale sau pur și simplu lansăm atacuri bazate pe jumătăți de adevăruri arată că, din păcate, echilibrul și medierea lipsesc. Ghinion!", mai scrie Carmen Dan.

Ulterior, ministrul se referă la numirea Vioricăi Dăncilă. "Din nou ghinion însă, pentru că 2019 este an electoral, un an în care președintele Iohannis își dorește un al doilea mandat și atunci este nevoit să facă opoziție coaliției care deține majoritate în Parlament".

"PSD este un partid puternic condus de Liviu Dragnea, un om care preferă să nu jignească, să nu mintă, dar care este determinat să pună în practică prin guvernul condus de Viorica Dăncilă un program de guvernare bine pus la punct. Viorica Dăncilă este o doamnă care a transmis de fiecare dată mesaje de echilibru din dorința de a exista măcar decență instituțională în ceea ce privește comunicarea dintre Palatul Victoria și Palatul Cotroceni. Atât președintele Camerei Deputaților, cât și premierul țării, au ieșiri publice în care comunică lucuri importante și adevărate! Ghinion, domnule președinte Iohannis, noi insistăm să guvernăm cu bună credință și bun simț! Președintele României face, în schimb, cu totul altceva. Considerând că are monopol pe politica externă, ceartă premierul că și-a “permis” să iasă din țară fără acordul său și îi cere demisia", continuă Dan.

Ministrul susține că în declarația de luni, președintele României a prezentat informații trunchiate privind execuția bugetară "creându-și astfel ocazia să ceară demisia premierului pentru a doua oară în doar 10 zile".

"Ce nu știe toată lumea este că aceste atacuri se află în coliziune frontală cu estimările FMI și Comisia Europeană, care consideră că România are o creștere robustă, stabilitate macroeconomică și nu e amenințată de nicio criză! Mai mult decât atât, cifrele complete arată clar o creștere a veniturilor bugetului general consolidat în primele 4 luni", spune ministrul.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ghinion ptyr noi ca ne-am procopsit cu o asa nulitate
0
0
tea futut dinica in lift ?? vad ca esti si acum socata si retarda
1
0
Ce glumita buna,tipic olteneasca,adica putin umor amestecat cu habarnism si multa prostie! Cred ca la ei la olteni se rade si acum!
1
0
Ghinion pentru noi ca avem asemenea mimistrii incompetenti, prim-ministu, interne, munca si mediu.Nici cameriste pe litoral nu meritati sa fiti.
2
0
Eu sunt o sluga proasta!!!!!!!!
3
0
Panarama asta numita ministru de catre un troglodit gainar , de la Teleorman , asa cum cineva , candva , si-a numit iapa senator , inca nu a inteles faptul ca de proasta ce este , va dauna imens administrarii treburilor tarii , daca va face in continuare umbra in guvern ... La fel si siameza pavaiana Vasilica ...
6
0
multa muie voua si mamelor , toti cei ce au uitat cum am trait cu basescu . Leprelor , sa muriti de foame cu klaus si ai lui !
2
6
Proasta pana nu e si fudula nu e proasta destul
9
1
Ghinion , oare doamnele aceste au caractere nepermise ?
3
1
Mult mai multa gutuie cu lamaie din partea psd.Si iti transmitem ca poti sa te dai si cu trotineta manglitorule de case ca nu vei mai lua al doilea mandat.Trei ani a fost ...dilailail ptr tine.
3
14
Toti sunt acum economisti in acest guvern. Tipic pcr. Ieri a fost ziua partidului ....celor multilateral pregatiti...
15
3
Psd si votantilor
16
4
Hai sictir!!!
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218