REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Carmen Dan spune cine sunt AGRESORII din Piața Victoriei: Persoane cunoscute ca făcând parte din galeriile de fotbal

Carmen Dan spune cine sunt AGRESORII din Piața Victoriei: Persoane cunoscute ca făcând parte din galeriile de fotbal

Replica API 21 august 2018 | 00:22 396

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că, potrivit raportului întocmit de jandarmi, persoanele agresive de la protestul din 10 august ar fi cunoscute ca făcând parte de galeriile de fotbal, conform stiripesurse.ro.

"Ora 18,48 - aparitia in piata a primelor persoane cunoscute ca facand parte din galeriile de fotbal. Raportul mentioneaza ca venirea acestora in perimetrul in care se desfasura nu s-a facut in grup organizat, ceea ce a impiedicat jandarmeria sa dispuna masuri de blocare a accesului acestora in piata. Una din concluziile raportului este ca modul de exercitare a violentei asupra fortelor de ordine a avut un caracter de noutate reflectând o mutatie in plan actional.

Astfel agresiunile s-au manifestat individual sau in grupuri organizate de-a lungul intregului dispozitiv cu mobilitate crescuta, atat in zona de contact cat si in interiorul masei de participanti din randuile 2 si 3, ceea ce a permis agresorilor sa foloaseasca primele rânduri de protestatari ca un veritabil scut uman. Manifestantii pasnici au fost reticenti in a se delimita de persoanele agresive ceea ce a facut ca misiunea de extragere sa ingreunata si aproape imposibil de realizat", a declarat Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corveta lu dracnea-n concert. P--e dracnea!
2
0
Ce fatza de curva neplatita are parasuta asta!!!
7
0
pt.toti postacii pesedeului : nu va mai saturati sa sugeti cacatul mamiticilor vostre alea curve de centura. Daca nu va ajunge va mai dau eu cacatul sefului vostru iubit dragnea.Iar eu va fut in gura . Cu pula. Nu e mai bine asa ?Muie dragnea,muie pesede !!!
4
1
chiar daca esti usr-ist , esti un vechi comunist . Cand ma-ta sugea pulile arabilor , tu te chinuiai sa treci clasa ! asta ai facut apoi , proxenetism , cerseai la poarta 1 si la straini le propuneai sex cu ma-ta ! acum mananci cacat aici , aperi jegosii , dusmanii tarii , pt o bere la pet ! noroc ca iti mai dam la muie , sa-ti treaca foamea .
1
5
Iar mi ati supt cariciu sa faceti ca Agariciu...si apoi va laudati ce gust bun are cariciul meu.. SUGETI O IN GURA CU WERMOREL CAP DE VITEL SI MUIA DE HANDEL !.
2
7
pt ala cu dihoru : Sa-ti dau muie cu cacatul ma-tii aia curva de centura.Tie si tuturor postacilor pesedei. Muie dragnea,muie pesede !!!
7
3
nu nemernicilor ordinari , sunteti singurii vinovati ptr tot ce s-a intamplat- ati premeditat, cu buna stiinta, fiecare pas, numai ca protestatarii nu sunt cei adusi , contra cost, cu autocarele de voi, nu sunt asistati sociali si nici analfabeti ca voi, cand veti pricepe ca sunteti niste nulitati absolute
9
2
Sa va iau familiile in pula iar voua sa va dau muie labagiilor drogati ce sunteti.
2
8
Ce de jandarmi civili si printre galeriile de fotbal.Le e scarba jandarmilor care filmeaza spectatorii pe stadion de cati colegi recunosc pe imagini.
10
1
muiepesedistii sunt agresorii,muiepesedistii
11
4
De ce faci spume la gura aurolacule? Pomanagiule pesedist alcoolist , ti au dat astia de la psd cta 30 de lei sa postezi aici bani de spice nebunel mic si drogalau!
13
5
Cacatii lui wermorel limbistul sef al plmele
4
14
Si agramata, cu urma de la catarama lui dragnea in frunte
17
5
Bolovanca asta cretina intrece toti ministrii de pana acum la nesimtire
18
5
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
6
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367