REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Carmen Iohannis, aşteptată la Parchetul General

Carmen Iohannis, aşteptată la Parchetul General

Replica API 10 decembrie 2018 | 01:09 531

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată din nou de procurorii Parchetului General pentru data de 10 decembrie, în dosarul referitor la casele din Sibiu, după ce prima oară nu s-a prezentat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Parchetului General.

Iniţial, Carmen Iohannis a fost citată pentru 15 noiembrie. Preşedintele ţării, Klaus Iohannis anunţa la acea dată că soţia sa nu se va prezenta la Parchet pentru că se vor afla într-o vizită oficială la Londra, transmite Mediafax.ro.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le platim ca datorie publica furaciunile lor. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE exact cum au facut francezii acum. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni si misei. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
3
1
Acum se va prezenta pentru ca a avut grija mutul de barbasu sa aranjeze completul care trebuie, ca prima doamna sa nu fie stresata.
2
3
Muierea nu face parte din categoria celor alesi de popor. E o muiere simpla,chiar daca e nevasta lui Iohannis,doar ca la noi se judeca tot dupa criterii baloase,cu autoritati labagii ,slugarnice si dusmane ale Romaniei. Nu ma mir,e o labareala romaneasca. Nu vom avea niciodata democratie,nu vom apuca asta pana la urmatorul razboi Mondial si nici dupa aia. Suntem un taram pierdut.
2
1
este completul bine ales ?au fost in stare sa se aleaga ?
3
0
'Reati ai drak-ului de psd-ei penali! Ati nenorocit tara si pe noi toti si, acum va faceti si LEGI SPECIALE pentru TOTI HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea! Nu ne-ar fi mai bine in uniunea Ruso-belaruso, fara stat de drept, doar dai dreptul dupa ce furi din banul public. Ce lupta impotriva coruptei, libertate sa furi cat vrei . da todorel, tontonel, slugarel o lege croita pe masura lu dracnea si-a hotilor din jurul lui si, gata! Spalati, parfumati si cu bani luati! Prostii platesc furaciunile lor ca datorie publica! Ce zici tontonele, e bine asa?
5
5
orice roman de rand . Nu se prezinta , aplicati procedura legala , cine se crede ....aceasta madam ceausescu 2 . Ea il conduce pe mut , e la fel de cinica precum ceauseasca .
4
6
pai pe 10 e maine luni, tocmai lunea, nu poate ca are o migrena cine are chef de ceva lunea si mai e si vreme urata afara
5
5
fac parte din grupul infractional care si a insusit n case fara acte doar prin falsuri.Stati linistiti...nu ma duc am protectie
9
6
Ca tot se caca bula iohannis pe el ca lupta impotriva coruptiei, daca nu exista coruptie in justitie atunci nevasta-sa cabalina era adusa cu mandat la Parchet in 15 noiembrie. Dar asa coruptii sunt protejati.
10
6
Ai imbulinat-o!Ia aminte:Ghe.Doja,C-tin Brancoveanu,Horea Closca&Crisan,Mihai Viteazu......
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614