REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Iohannis va fi citată la Parchetul General în ianuarie 2019

Carmen Iohannis va fi citată la Parchetul General în ianuarie 2019

Replica API 3 ianuarie 2019 | 00:00 230

Este doar o chestiune de zile până când Carmen Iohannis, soția Președintelui României, va fi citată pentru a treia oară la Parchet, în calitate de martor, după ce la primele două apeluri ale procurorilor Prima Doamnă nu s-a prezentat, potrivit Antena 3.

Sursa citată spune că Ion Șandru, procurorul numit recent ca adjunct al secției de urmărire penală în locul lui Cristi Lazăr, este cel care se va ocupa de dosarul în care a fost citată Carmen Iohannis. Ion Șandru le-ar spune colegilor săi procurori că intenționează să o citeze pe Prima Doamnă în luna ianuarie dar nu știe ziua exactă, mai spune Antena 3. Carmen Iohannis a mai fost chemată la Parchetul General, în data de 15 noiembrie. Prima Doamnă nu a mers și le-a transmis procurorilor că nu se poate prezenta la audieri, pentru că îl însoțește pe preşedintele Klaus Iohannis într-o vizită în Marea Britanie.

Soția Președintelui a mai fost citată pe 10 decembrie, dar nici de această dată nu s-a prezentat la audieri invocând probleme de sănătate.

Carmen Iohannis a fost citată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură sumele de bani obţinute din închirierea unui imobil. Acest dosar a fost deschis în urma unui denunţ depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat. Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vine zapada, poleiul, isi rupe cracii, sa mai asteptam. Si pana la urma daca se prezinta, vine ca la plimbare, bla-bla, judecator e pretenul lu taica Lazar. Asa ca , la anul si la multi ani.
9
0
Punem pariu ca nu vine???? Cred ca l dor genunchii pe claus cate matahnii face sa dea o data orsonanta tudorica!!!
6
0
mele pun pariu ca te am depistat si nu te apuca vara 2019.Nici nu stii de unde iti vei rupe un picior sau o mana sau gatul ...zdreanta
8
2
in ianuarie este viscol, si in februarie si raceste.. in martie e ziua femeii .. in aprilie nu vine ca poate e pacaleala de 1 aprilie ... o lasam pentru la vara dar vara pleaca in concediu 2 luni .. sa vedem daca se poate ...
7
0
duba este pregatita ptr puscariasul dragnea
1
9
S-a pregatit si duba.Nu vine singura la parchet ca o apuca cu ,,frezoane,,.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218