REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Carmen Negoiță, dezvăluiri incredibile despre fostul soţ

Carmen Negoiță, dezvăluiri incredibile despre fostul soţ

Replica API 18 octombrie 2021 | 13:59 2144

Carmen Negoiţă şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre un subiect sensibil din trecutul său. Este cunoscut faptul că blondina a divorţat de fostul său partener în urmă cu 11 ani. Cei doi nu au păstrat nicio legătură, iar concurenta de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit motivul.

Carmen şi Ionuţ Negoiţă au format un cuplu extrem de apreciat, iar din dragostea pe care şi-au purtat-o la un moment dat au rezultat doi copii minunaţi. Din nefericire drumurile celor doi s-au despărţit, însă aceştia nu au rămas apropiați, nici măcar de dragul copiilor.

Carmen Negoiță a dezvăluit faptul că din cauza comportamentului pe care fostul său soţ l-a avut după separare, aceasta a decis să stea cât mai departe de el. În acelaşi timp, blondina a povestit că despărțirea i-a afectat orgoliul, iar acest lucru l-a determinat pe Ionuţ Negoiţă să răzbune.

„Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț.

După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei…

Fostul meu soț este un om extrem de orgolios, care a luat decizia mea ca pe un afront și a încercat să îmi facă greutăți, inclusiv în legătură cu copiii. Dar toate aceste lucruri m-au călit, m-au făcut mai puternică și m-au ajutat să merg mai departe. Nu regret că am făcut acest pas”, a declarat Carmen Negoiță pentru playtech.

Carmen Negoiță, despre relația cu actualul partener

Carmen Negoiță este în prezent fericită şi asta pentru că relația actuală merge foarte bine. Aceasta a spus că a învățat din fostul mariaj de 11 ani pe care l-a avut cu Ionuț Negoiță și nu va mai repeta aceleași greșeli.

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a mai spus Carmen Negoiță, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce femeie urata, spalacita.... ce ochi, ce nas are !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218