REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Carmen Răducu, în cărți să preia conducerea Casei de Pensii Constanța

Carmen Răducu, în cărți să preia conducerea Casei de Pensii Constanța

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:59 3956

Cristina Samoilă urmează să părăsească șefia Casei de Pensii Constanța. În locul ei este propusă Carmen Răducu.

Carmen Răducu a mai fost, în trecut, directorul Casei de Pensii Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cuib de javre e acolo habar n-aveti.Daca nu le dai,da-le-as muie cu cacat,nu-ti rezolva nimic.Cunosc pe cineva care dupa un an de batjocura i-a scris lui Dulapis si abia si-a rezolvat situatia.
1
7
Ajunge cu plimbatul de la o institutie la alta.Stai la locjl tau ca stai bine.nu te-ai nascut sa fii director mereu.stai blanda.
10
0
1 Pnl si 1 Psd .Asa ca degeaba va certati ca prostii.Asa a fost de cand lumea.A fost schimbat Bola de la Itm?NU.Oare ds ce?Busu de la Ajofm?Nu...Asa ca va ramene si asta,astea.Raducu este istorie..si in cel mai rau caz se va duce la Ajofm..Pensiile nu sunt pt ea...este prea mare caciula pt ea.
13
1
Ce preocupari au unii..postaci de meserie.Frustratilor alta treaba nu aveti.Credeti voi ca tine cont cineva de ce dracu scrieti voi.Vai de steau voastra de retarzi Cartile sunt facute.Ramane cine trebuie...puteti sa scrieti ce vreti.
15
1
si chiar daca ati dat examen si ati intrat pe post sa-ti vezi de treaba nu sa faci fun club psd in institutie si sa injuri pensionarii de pe urma carora iti iei banii auzi la ea cica e "om de valoare "he he
4
16
Samoila , Raducu , Poteleanu niste javre ordinare , fara bun simt !
19
2
schimbarea de pe functie se face f.simplu...se da anunt: se scoate la concurs postul sau functia de SEF AL CASEI DE PENSII...chiar daca fuctia este ocupata de dna.SAMOILA...are loc concursul,iar cel ce-a primit plicul cu raspunsurile exacte,ocupa functia dorita...ce nu-i clar...asa ca ???
17
5
Cat esti de proasta,prost.Crezi ca poate cineva sa concedieze lumea ca asa spui tu .In institutiile publice intri pe baza unui examen.Asa ca ce spui tu:este vrajeala de 2 bani.Nimeni nu isi permite sa concedieze pe nimeni.
16
8
Pe Raducu la Pnl nu o mai baga nici dracu in seama...traiasca Pdl..imbracati in Pnl-sti...Vai de capul alora de la pensii daca se jntoarce Raducu:este zero barat.
20
1
Esti o pnl-sta si vrei functia astora ??Intrebati-l pe Bola cum a procedat cand l-au destituit :a dat in juedacata si a fost repus pe functie.Degeaba va agitati :atata timp cat au examane date, nu pot schimba pe nimeni.Se va merge in instanta si vor castiga.si sa nu uitam alegerile din toamna..la ce kkt au fost Pnl-Stii acum , vor fi out in toamna.
17
4
cristina samoila o obraznica care vorbeste urit cu pensionarii. bine ca pleca.
18
4
Nu uitati de Dana Lazar care face cartile psd ului. Deja a inceput sa ameninte angajatii cu concedierea. O incompetenta care a ajuns acolo datorita pupincurismului
10
18
Ce spunea Orban ca ei nu schimba...Dar le-a spus cineva ca toti directorii au examene date?Cum ii vor schimba...ca merg in istanta si vor castiga.Amicul Bola nu a facut la fel si Bucovala? Asa ca sictir,cu stirile voastre de 2 bani
15
2
Da va dracu de idioti...Pnl-ul pulii..pun toate curvele divortate.Poteleanu stie?
19
5
Ba idiotilor...mancati cacat la greu.Samoila are examen dat ca si Bola si nu poate fi schimbata.Stiri de tot cacat.
19
5
acolo e sediul pesede 2 colcaie casa de pensii de sustinatori pesede si al primarului fagadau mai ales printre directori ,asa e dana ? in loc sa vezi de pensiile oamenilor stai si preaslavesti primaria si pesedeua pe internet
12
22
In sfarsit pleaca si madam Samoila, ca prin atitudine se credea stapana Casei de pensii.Daca ajungeai la ea in audienta pentru o problema, te lua de zici ca te duceai la cersit.Infect caracter.
22
8
Penelisto iar cu tine
22
0
Sugi pula en gros.out javra internationala
11
9
Uraaaaaaaa! Ma bucur ca scapam de afurisita aia de Samoila, care merge cu picioarele in X!! O scarba... Cum sunt toate prietenele ei PSD-iste, care se afla in alte functii de conducere!!
26
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614