REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Carnagiu pe drumurile Constanţei: trei tineri au murit carbonizaţi în BMW, un al patrulea - strivit de maşină

Carnagiu pe drumurile Constanţei: trei tineri au murit carbonizaţi în BMW, un al patrulea - strivit de maşină

Replica API 19 august 2013 | 00:00 81

Viteza excesivă UCIDE!

Viteza excesivă UCIDE!

Moarte cumplită! Trei persoane au murit carbonizate, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi a luat foc, după cum au anunţat reprezentanţii ISU Dobrogea. Accidentul s-a produs, duminică dimineaţa, 18 august a.c., cu puţin înainte de ora 04.00, între localităţile Plopeni şi Chirnogeni, pe DJ 395. Cadavrele carbonizate aparţin unor tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani. Doi fraţi, Marius şi Daniel Andrei Oprea, cât şi prietenul acestora, Marius Bărbulescu, sunt persoanele carbonizate, spun poliţiştii. Nimeni nu a reuşit să facă o minune pentru şofer şi pasagerii din autoturismul cu numere de Bulgaria.

Echipajele de descarcerare i-au scos cu greu, după ce au tăiat bucăţi din maşina incendiată. Viteza neadaptată la condiţiile de drum este cauza groaznicului accident, au fost primele concluzii ale oamenilor legii, având în vedere că la faţa locului au găsit urme de frânare ce se întind pe mai bine de 10 metri. "Un BMW înmatriculat în Bulgaria a fost implicat într-un accident pe DJ 395 pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă deosebit de periculoasă. În urma accidentului rutier au rezultat trei persoane decedate", au declarat poliţiştii. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea teribilului accident. Tot salvatorii constănţeni au fost alertaţi prin 112 de un alt accident rutier grav, înregistrat la ieşire din Cernavodă spre Cochirleni. Un tânăr de 24 de ani, din Cernavodă, a fost prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În jurul orei 05.35, C.M.D. a condus un autoturism pe DJ 223, dinspre Cernavodă către Cochirleni, iar la km. 57, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din păcate, nici această persoană nu a mai putut fi salvată, fiind strivită de autoturismul în care se afla. Bilanţul Poliţiei Rutiere Constanţa, în cazul celor două accidente, este unul şocant: patru morţi! Pe parcursul zilei de duminică s-au înregistrat, în toată ţara, accidente rutiere soldate cu 9 morţi. Poliţiştii spun că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! "Puneţi frână vitezei excessive" - sfătuiesc oamenii legii.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614