REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Carrefour România consideră neîntemeiată procedura de insolvenţă decisă de instanţă

Carrefour România consideră neîntemeiată procedura de insolvenţă decisă de instanţă

Replica API 1 ianuarie 2014 | 00:00 241

Carrefour România consideră ca fiind 'neîntemeiată' hotărârea privind procedura de insolvenţă împotriva sa, decisă de o instanţă de judecată a Tribunalului Bucureşti.

'Carrefour România SA a luat cunoştinţă de pe portalul instanţelor de judecată de existenţa unei hotărâri judecătoreşti de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva sa. Carrefour România SA consideră că această hotărâre este netemeinică, întrucât situaţia financiară a Carrefour România SA este extrem de solidă, iar pretinsa creanţă a societăţii comerciale care a declanşat această procedură judiciară a fost deja achitată, cererea sa fiind lipsită de obiect. Avocaţii noştri au fost mandataţi să iniţieze toate demersurile legale care se impun pentru atacarea acestei hotărâri, care încă nu a fost comunicată oficial societăţii noastre', arată un comunicat al lanţului de retail, remis, marţi, LINK.

Carrefour precizează că activitatea sa se desfăşoară în condiţii normale, societatea urmând a-şi respecta toate obligaţiile, potrivit contractelor încheiate.

GSL Logistic a cerut insolvenţa Carrefour, în calitate de creditor, iar Carrefour România SA a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia debitorului.

Instanţa a admis cererea de deschidere a procedurii generale de insolvenţă şi a "decăzut debitoarea din dreptul de a formula un plan de reorganizare a activităţii", potrivit portalului instanţelor de judecată al Tribunalului Bucureşti.

Cererea a fost admisă de Tribunalul Bucureşti în data de 23 decembrie 2013.

Decizia poate fi atacată de Carrefour, cu apel, în 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369