REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cartier DE LUX? Nu, mlaştina oraşului Constanţa!

Cartier DE LUX? Nu, mlaştina oraşului Constanţa!

Replica API 13 octombrie 2016 | 11:14 1615

„Uliţele” oraşului Constanţa reprezintă o adevărată problemă pentru mulţi „consăteni”. Asta spun şi locuitorii din Veterani - Km 5 din Constanţa care trăiesc în mocirlă, la propriu! Vile de sute de mii de euro şi străzi neasfaltate. Aşa arată unul dintre cartierele de vile noi din oraşul nostru. E bine că au iluminat public în cartier. Străzile sunt adevărate mlaştini, mai ales după ploile care au căzut zilele trecute peste oraşul de la malul mării. Fiecare zi din viaţa lor este o adevărată provocare pentru că nici maşinile nu ar mai putea face faţă noroiului care se formează în zonă. După ploaia de noaptea trecută, Constanţa ar putea suferi modificări şi pe harta georgrafică, pentru că în zonă s-au format lacuri şi mlaştini. Una dintre locuitoarele de pe strada fără nume, care chiar nu are nume, din Veterani a declarat reporterilor „Replica” de Constanţa că se confruntă cu această situaţie de la începutul anului.

“Pentru asfaltarea străzii nu pot face sesizare pentru că nu am nume de stradă. Locuiesc aici, am vecini care plătesc impozit de anul trecut, noi de anul acesta. Chiar la intrare s-a format un mic lac când au săpat muncitorii ca să pună piatră, să asfalteze strada. Asfaltarea străzilor din cartierul Veterani este în proiect de anul acesta, dinaintea alegerilor. Ni s-a promis că vor asfalta zonele astea, Compozitorilor și Km 5 – Veterani. Piatra care există în acest moment este pusă de oamenii care locuiesc aici pentru a putea circula cât de cât, pentru că nu mai fac față noroiului.”, a declarat Mihaela Petrov, locuitoare din Veterani-Km 5. Aceasta ne-a mai spus că până nu rezolvă cu numele străzii nu poate face sesizare la primărie pentru asflatarea străzii pe care are locuința. Multe hârtii și degeaba, cam cu asta se confruntă cetățeanul nostru. “Având în vedere faptul că strada nu are un nume, nu pot face sesizare pentru asfaltare. Am făcut o sesizare pe data de 27 iulie 2016 pentru numele străzii. Am sunat la primărie și mi s-a spus să depun acte din nou la urbanism, cadastru. Am depus până acum multe hârtii și timp pierdut, peste tot. Și am primit răspuns cum că nu am nume de stradă. Evident că nu am nume de stradă, asta este și solicitarea mea!”, a mai declarat pentru Replica de Constanța, Mihaela Petrov, locuitoare din Veterani-Km5.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cretinul din Centru, Bai, scursura umana. Daca noi vrem sa ne depasim conditia de vesnic locatari la bloc, daca am muncit si ne-am gestionat banii, daca am facut credite si sacrificii de ani de zile sa ajungem la etapa asta, daca platim impozite de 5 ori mai mari decat tine, animalule, ce-ai cu noi? Avem un PUZ pe zona, avem autorizatii de constructie, receptii finale, boule, nu cerem decat ce are ORICE constantean. Cu mentalitati ca a ta, nu se va face nimic niciodata, ca stai pe cur in casa si critici orice inseamna dezvoltare. Aducem si bani la buget, prostalaule!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218