REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cartierul Tineretului din Ovidiu va avea curent în maxim o lună. URMEAZĂ ASFALTAREA

Cartierul Tineretului din Ovidiu va avea curent în maxim o lună. URMEAZĂ ASFALTAREA

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 703

Furnizorul de energie electrică mai are la dispoziția circa o luna de zile pentru a finaliza lucrările de extindere a rețelei electrice în Cartierul Tineretului din Ovidiu, potrivit protocolului. Așa cum a fost anunțat în urmă cu mai bine de jumătate de an, Primăria Ovidiu și-a îndeplinit toate obligațiile care îi reveneau, potrivit protocolului încheiat cu ENEL, în luna noiembrie a anului trecut fiind deja achitată întreaga sumă de bani, de 160.000 de lei, reprezentând cota parte ce-i revenea, iar în luna februarie a.c., reprezentanții furnizorului de energie au început să care stâlpii din beton și să sape gropi.

Lucrările au fost puțin întârziate din cauza ninsorilor din prima jumătate a lunii martie, însă până în acest moment, au fost ”plantați” toți stâlpii și au fost montate cablurile electrice, din care vor fi alimentați consumatorii casnici.

”Lucrarea nu este încă finalizată, din punctul de vedere al primăriei, probabil că mai durează o săptămână sau două. Relativ repede se va da drumul la curent pe toate tronsoanele. Pentru iluminatul public pregătim proiectul și încercăm să găsim soluții începând din toamnă, deocamdată trebuie să rezolvăm rapid problema consumatorilor casnici. După aceea ne putem gândi, în sfârșt, și la asfaltare. Asta nu înseamnă ”mâine”, dar încercăm să mai depunem proiecte pe unde vom putea.

Prin toamnă o să începem să informăm oamenii din această zonă să se racordeze la utilități, înainte de a se turna asfalt pe străzi”, ne-a declarat primarul orașului Ovidiu, George Scupra. Cu alte cuvinte, cei care încă nu s-au racordat la apă, canalizare și gaze mai au timp la dispoziție mai bine de jumătate de an pentru aceste lucrări.

Așa cum arătam și în alte articole pe aceeași temă, nervii locuitorilor din această zonă au fost întinși la maxim, timp de mai mulți ani, întrucât oamenii și-au construit case, unii s-au și mutat, fiind racordați la rețele electrice provizorii. De remarcat că, pe lângă problema curentului electric, care este una primoprdială, oamenii mai așteaptă să fie rezolvată și problema canalizării. Aceasta există fizic, a fost înființată de primărie, însă nu este funcțională, întrucât nu a fost preluată de regia de apă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da cu gunoaiele din ovidiu nu are de gand sa fava nimic domnul primar? In apecial cu ghenele de la cd uri, ghene care zici ca sunt groapa de gunoi a intregului oras.....ghene care se golesc atunci cand bate vantul, pt ca continutul lor este pe gardul gradinitii si in scarile de bloc .....dar cu canalizarile de pe soseaua principala care la prima ploaie nici ca se mai vad pt ca ultima data cand s a aafaltat, daca se poate numi asa, s a asfaltat cu tot cu guri de canalizare....si asta asa doar la prima vedere.....
2
1
Doamne cata ura. Nu doriti sa apreciati ce s-a facut concret la Poiana si Culmea. Realizarile vorbesc de la sine. Zero metri liniari de strazi asfaltate, gaze la Poiana , Culmea se invarte dupa soare. Locuri de casa pentru tineri , castru roman , supraetajare si extindere scoli . Diminuarea taxelor si impozitelor locale. Au disparut toti maidanezii. Strada aia de langa derea asfaltata cu troture si borduri. Baga Dragane daca am uitat ceva.
4
2
Scupra, Funda, Moceanu, cumnatul lui scupra, si toti cei ce ii sustin, intro zi se va face dreptate si veti plati pentru toate mizeriile ce le faceti. Ati pus stapinire pe oras, dar intro zi il vom recistiga din ghearele voastre de hoti.
8
2
Nici nu trebuie sa te miri, acum ies toate si frumoase cand se apropie campania, oricum mult noroc PSD-u s-a dus anu asta de la alegeri.
2
0
Daca le belesti ceva la lepre impreuna cu mamicuta ta aia curva te superi?
4
1
Ca va face nu e bine leprelor doar sa comentati stiti scursurilor mana pe lopata si la munca omu asta a ridicat ovidiu din anonimat
1
12
Scupro! Lasa drak campania electorala! Strazile sunt pline de noroi , praf bitumul se sparge, canalizarea se infunda fiind subdimensionata, curentul pica atunci cand ti-e lumea mai draga si tu deja platesti reclama?
8
1
Daca oamenii din acel cartier ar fi fost uniti ,demult disparea machidonul asta retardat care se lauda ca face multe dar Ovidiul arata ca Siria dupa razboi.Uuuu hotule!!!
7
0
Este in buget din mandatul lui Bocai, aceeasi suma de 160000 lei. Daca verificati bugetele din 2010 in spre 2018 , an de an s-au laudat cu aceasta lucrare
8
0
Pai atunci sa incasati taxe si impozite cand dati drumul la curent si apa. Adica sa returnati toate impozitele frauduloase pe care le-ati incasat degeaba.
10
2
Furturi multe saptamana trecuta in Ovidiu...politia .........
4
1
De ce nu faceti articol pe acest subiect si in Eforie?Stam ca in epoca de piatra!Primaria da autorizatii dar curent a uitat sa puna.Nu mai scapam de mafioti.
2
1
Il stiam pe acest linge inghetata care se plimba de la coltul strazii lui pana la coltul strazi Poiana dar sa prosteasca sistematic pe toata lumea nu credean in nici cele mai mari cosmaruri.Omul plateste din banii populatiei tot felul de articole cu miros de campanie electorala ptr a avea o presa buna.Nu iar mai murii multi inainte lui si familiei lui.Duce-sa-r langa idolului podaru sa ii sufle la picioare .
10
2
Titlul corect era CARTIERUL TINERETULUI DUPA 10N ANI VA AVEA CURENT ! Iar ultimii 6 ani sub conducerea anosta a lui SCUPRA . Deci incepe campania electorala cu asfaltari si racordari la curent ! Pulea Spataru' o sa mai aleaga machidoni in administratia locala ! Stai sa vedem si rezultatele noi societati OVI PROTECT , cati hoti si talhari va prinde pe luna , ca deja alaltaieri o gospodarie a fost talharita noaptea cu oamenii legati . Despre curatenia orasului nu mai vorbim ... lasa de dorit !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614