REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CASA CĂSĂTORIILOR va fi REABILITATĂ

CASA CĂSĂTORIILOR va fi REABILITATĂ

Replica API 4 august 2021 | 12:28 1270

Casa Căsătoriilor revine la viață!

Imaginea dezolantă a Casei Căsătoriilor va deveni istorie. Primăria a alocat bani de la bugetul local pentru reabilitarea și igienizarea clădirii. În acest sens, municipalitatea a lansat un anunț pentru găsirea unei firme ce se va ocupa de aceste lucrări.

Este deja știută imaginea dezolantă pe care o oferă Casa Căsătoriilor celor care merg acolo să-și unească destinele. Pereții cu crăpături semnificative, tencuială căzută, infiltrații, grupuri sanitare ce sunt adevărate focare și multe altele îi întâmpină pe cei ce-i îi trec pragul. Acestea vor face parte din trecut pentru că Primăria municipiului Constanța este în căutarea unei firme care să se ocupe de reabilitarea și igienizarea imobilului. Astfel, firma va realiza reparaţii la acoperiş, la terasa circulabilă, la anticameră, în sala de așteptare, la grupuri sanitare, zugrăveli lavabile în sala de oficiere și în sala de așteptare la imobilul situat pe strada Mihai Eminescu, numărul 20. Valoarea estimată a contractului este de 384.479,90 lei fără TVA, iar sursa de finanțare este bugetul local.

Care sunt cerințele beneficiarului?

Executantul va numi un responsabil tehnic cu calitatea. La executarea lucrărilor executantul va respecta prevederile din normativele tehnice şi standardele în vigoare: produsele folosite în execuţie vor avea certificate de calitate; executantul va verifica pe propria răspundere situaţia reală din teren (cote,dimensiuni) şi va semnala din timp (înainte de a executa) orice neconcordanţă cu Caietul de sarcini. Măsuri de securitate şi sănătate în muncă şi impact de mediu. Pe toată durata realizării lucrării executantul trebuie să respecte obligaţiile generale ce revin în conformitate cu prevederile din legislaţia naţională privind tehnica securităţii muncii. Pe toată durata realizării lucrării executantul trebuie să ia toate măsurile impuse de normele de mediu în ceea ce priveşte praful şi zgomotul pe durata activităţilor de construcţii, manipularea materialelor de construcţii.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fost construita de Liga Maistrilor Militari de Marina, pe banii lor. Dar mafia din justitie si cu ciorditorul sef, au hotarat altfel...
3
0
Vor sa schimbe la toilette sa puna si pentru LGBT pedos
2
5
Mai bine asa. Oricum ajungi acolo si te trezesti insurat. Macar ai reprezentarea viitorului.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218