REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CASA de DISCURI din Costinești a INNEI, obligată să plătească DAUNE

CASA de DISCURI din Costinești a INNEI, obligată să plătească DAUNE

Replica API 16 iunie 2021 | 21:20 3567

Constănțenii Inna și impresarul ei, în SCANDAL cu o firmă de evenimente după ce Carla’s Dreams a refuzat să urce pe SCENĂ! Firma deținută de cântăreața Inna și fostul ei iubit, Ștefan Lucian, are probleme cu un organizator de evenimente. Global Records SRL, cu sediul în Schitu, comuna Costinești, este acuzată că nu și-a respectat un contract din 2016, prin care și-a asumat să-l aducă, la deschiderea unui club din Târgoviște pe Carla s Dream. Artistul a fost prezent, însă a refuzat să mai urce pe scenă. Magistrații din Constanța au stabilit că firma Innei și a managerului ei trebuie să plătească daune de peste 30.000 lei.

Global Records SRL, cu sediul în Schitu, comuna Costinești, este obligată să plătească peste 30.000 de lei daune interese firmei Making Music and Management SRL, ce se ocupă cu organizarea de evenimente. Acestea au survenit ca urmare a neexecutării, de către casa de discuri a Innei, a obligațiilor contractuale stipulate într-un contract din 2016.

Contractul avea ca obiect asigurarea de către Global Records a prezenței artistului Carla’s Dreams la evenimentul din data de 16 septembrie 2016 organizat pentru lansarea clubului Belvedere Studio situat în Târgoviște. Prestația artistului avea să dureze circa 40 de minute, ora prestației fiind stabilită de comun acord. În ziua evenimentului însă, cântărețul a întârziat aproximativ două ore, iar după începerea concertului, în urma unui gest al unui client de a-i oferi o bancnotă acestuia, artistul a întrerupt concertul în mod nejustificat, părăsind scena și refuzând continuarea prestației. Organizatorul evenimentul spune că firma sa a fost prejudiciată, întrucât unii dintre clienții participanți la eveniment nu au mai dorit să achite consumația, fapt pentru care a înțeles să o acționeze în judecată pentru recuperarea prejudiciului material suferit.

Carla’s Dreams

Magistrații din Constanța i-au dat câștig de cauză, pe motiv că firma Innei și a asociatului eu a încălcat prevederile contractului, prin faptul că artistul nu și-a dus la bun sfârșit prestația artistică. Inna și asociatul ei au invocat prescripția dreptului de a formula acțiunea, însă fără succes.

Casa de discuri, obligată să plătească daune 30.000 lei

Judecătoria Constanța a obligat casa de discuri din Costinești la plata sumei de 30963,99 lei, reprezentând contravaloarea prejudiciului suferit ca urmare a neexecutării obligaţiei contractuale decurgând din contractul nr. CGR305/06.09.2016, precum şi la plata dobânzii legale aferente, începând cu data de 10.09.2020 şi până la data plăţii integrale a debitului principal. Societatea a formulat recurs.

Inna a avut o relație cu asociatul și managerul ei, Ștefan Lucian, originar din Costinești. Ștefan Lucian se află în spatele multor artiști de renume, pe lângă Carla’s Dreams și Inna, amintim pe Antonia, Delia, Pitbull, Daddy Yankee, J. Balvin, dar și cu producători de renume internațional.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum cine e Ina o frecam eu in Neptun acum ceva ani dar mi a luat o altul ca era numai pe bani si a dus o impresarul ala si i a facut muzica pe pasarica
3
0
.... Cine plm e Ina?
7
0
alta hartista care a scos album pentru ca s-a iubit cu impresarul .S-au despartit si ea nu mai cinta .Era un anunt pentru vinzatoare la taraba in mangalia poate aplica acolo ca se pricepe .
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614