REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

'Casa Groazei' din Caracal, răscolită metru cu metru: Anchetatorii au găsit noi probe în locuința lui Dincă

'Casa Groazei' din Caracal, răscolită metru cu metru: Anchetatorii au găsit noi probe în locuința lui Dincă

Replica API 3 august 2019 | 00:00 248

Criminaliștii care fac cercetări în locuința lui Gheorghe Dincă au găsit mai multe haine de damă și urme de sânge pe lenjerie și pantaloni care îi aparțin lui Gheorghe Dincă, anunță Antena3.

Cu toate acestea, nu există nici acum indicii clare care să arate că fetele au fost acolo în casă.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni. Acesta le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale.

Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă spune că nu-și amintește culoarea părului Luizei, deși își amintește alte detalii și susține că a ucis-o.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt 1000% ca o s-o gaseasca si pe Elodia tot pe-acolo....
1
0
Ce cauta politistii criminalisti intre caracal si craiova cu detectorul de metale,comori????Mare-i gradina lui Dumnezeu nu trebuia ,pe langa instrumentul acela sa fie ajutati si de cainii dresati pentru preluarea urmei umane .
1
2
Veorica sa dea drumu' la oteveu daca vrea sa faca duomnu' dan diaconescu o ancheta ca la carte. Ce buna a fost plimbarea la bucuresti cu caracaleanul. S-au plantat probe? Sa nu cumva sa nu iasa ca e sangele nepoatei cumpanasului! Daca il mai duceti o data la bucuresti apoi o gasiti si pe bunica cumpanasului putin arsa si cu dintii pe-afara...
2
0
Si de ce nu s-au gasit aceste urme la prima descindere? S-o fi ranit la genunchi, o fi mers de- a busilea de purta genunchere.Mai facem si haz de necaz ca e unicat acest caz si cat priveste autorul infractiunii dar si ancheta.Iar daca mai si ploua in zona aia se duc toate urmele si devine dificila si inaintarea cercetarii.Sunt tot felul de urme, numai indicii ca fetele ar fi fost in casa nu sunt.Nu-i lucru curat.Sa vina prezicatoarele, ghicitoarele sa faca lumina ca prea e bezna in acest caz.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369