REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Casa în care Kurt Cobain s-a sinucis este de vânzare. Aici şi-a trăit ultimele luni tragice ale vieţii

Casa în care Kurt Cobain s-a sinucis este de vânzare. Aici şi-a trăit ultimele luni tragice ale vieţii

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 389

Kurt Cobain

Istoria muzicii rock nu este una în care poveştile au întotdeauna un final fericit. Mulţi artişti au murit la vârste fragede, înfrânţi de lungile bătălii purtate împotriva depresiei, consumului de alcool sau droguri. Kurt Cobain nu a fost o excepţie. Solistul trupei grunge Nirvana şi-a curmat viaţa la 27 de ani, într-un mod brutal şi a lăsat în urmă o avere impresionantă. Agenţia imobiliară americană Ewing & Clark anunţă faptul că ultima locuinţă a lui Kurt Cobain, achiziţionată la Seattle cu câteva luni înainte de a se sinucide muzicianul şi în care a trăit alături de soţia sa Courtney Love şi fiica lor, este scoasă la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari.

Casa în care Kurt Cobain s-a sinucis, la doar 27 de ani, a fost scoasă la vânzare. Aici rocker-ul devenit star internaţional într-un mod fulminant şi-a pus capăt zilelor, împuşcându-se în cap cu o armă de vânătoare, achiziţionată cu puţin timp înainte de a comite teribilul gest. Trupul neînsufleţit şi biletul de adio care demonstra că artistul se simţea presat de aşteptările celor din jur şi sufocat de viaţă au fost găsite trei zile mai târziu. Nici faptul că devenise tată nu a reuşit să îl determine să rămână în viaţă. Iubirea o cunoscuse alături de Courtney Love, o cântăreaţă îndrăgostită de muzică dar şi de substanţele interzise pe care le consuma adesea alături de Kurt.

O parte din lucrurile găsite asupra lui Kurt în momentul sinuciderii sale

Foto: Twitter

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor 1990, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992. Courtney şi Kobain au dus o viaţă marcată de excese, iar artistul s-a lăsat atras în mrejele femeii care trăia doar pentru a sfida şi şoca opinia publică. Dependenţa de heroină pe care Kurt deja o avea a devenit şi mai gravă atunci când în viaţa sa a intrat ca o tornadă Courtney Love.

Petreceau zile în şir în casă, ascultând muzică, fumând continuu şi aflându-se într-o stare letargică provocată de consumul de heroină, asemena unei versiuni puţin mai moderne a cuplului punk format din Nancy Spungen şi basistul Sex Pistols, Sid Vicious.

De altfel, în mediul online există clipuri video în care se poate observa cu uşurinţă stilul de viaţă haotic pe care aceştia îl duceau. Courtney a fost privită cu scepticism de fanii Nirvana, unii considerând-o direct responsabilă pentru moartea lui Cobain.

kurt-cobain-and-courtney-love-pose-for-photograph-kurt-grimacing-for-the-camera-and-courtney-waving-photo-by-lindsay-bricegetty-images.jpg

Courtney Love însă a continuat să pozeze într-o soţie care l-a iubit nespus pe soţul său şi care i-a dorit întotdeuna tot binele din lume. Trei ani de la moartea lui Kobain ea a decis să vândă proprietatea din Seattle, căci purta mult prea multe amintiri care nu îi dădeau pace. Iată că, după mai bine de 20 de ani, casa este din nou la vânzare, însă anunţul de prezentare nu menţionează nimic despre tragedia care a avut loc în intimitatea ei.

Foto: news.ro

"Bine întreţinută, situată în centrul parcului din cartierul Denny Blaine, proprietatea de 760 de metri pătraţi, construită în 1902, dispune de patru camere, precum şi de patru săli de baie. La o distanţă de 15 minute de centrul oraşului, aceasta oferă vedere spre lacul Washington şi cascadele din Seattle", este descrierea de pe site.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614