REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Casa Tineretului din MANGALIA, cadrul perfect pentru FILMAREA unor filme de GROAZĂ

Casa Tineretului din MANGALIA, cadrul perfect pentru FILMAREA unor filme de GROAZĂ

Replica API 19 iunie 2021 | 00:01 5174

Casa Tineretului din Mangalia arată dezastruos. După domnia lui Carmen Drăghici, fosta soție a lui Valeriu Mîtîcă, Casa Tineretului din Mangalia a ajuns să pară a fi cadrul perfect pentru filmarea unor scene pentru un film de groază. De-a lungul timpului, locul ce se dorea a fi destinat tinerilor a ajuns să fie închiriat diferitelor societăți care au desfășurat diverse activități. Ei bine, așa se face că, locul a ajuns să-și plângă soarta lăsată la voia întâmplării de administratorii imobilului.

Casa Tineretului din Mangalia, numai bună pentru filmarea unui film de groază

Șoc și groază, așa se poate caracteriza situația în care a ajuns Casa Tineretului din Mangalia. Administrarea defectuoasă a lui Carmen Drăghici a condus la degradare și la situația în care se află în prezent imobilul.

Pereți scorojiți, băi defecte, mucegai, uși inexistente și lucrări de construcții începute și nefinalizate. Casa de Cultură a Tineretului din Mangalia s-a aflat întotdeauna în mijlocul unui scandal, activitatea administratorilor fiind învăluită în mister și nepăsare.

Carmen Drăghici a fost suspendată din funcție

Vă reamintim că, Carmen Drăghici, președintele Fundației Județene pentru Tineret Constanța a fost suspendată din funcție după ce Federația Tinerilor din România a cerut, pe 26 mai a.c., prin ordonanță președințială, suspendarea efectelor deciziilor emise de Adunarea Generală a Fundației Județene pentru Tineret Constanța din 5 mai. Timp de 20 de ani a fost condusă de Valeriu Mîtîcă, pentru ca ulterior acesta să fie înlocuit de fosta sa soție, Carmen Drăghici.

Apoi, după ce, în 2020, Consiliul Județean a numit trei administratori ai Fundației Județene pentru Tineret au urmat procesele. Activitatea Fundației Județene pentru Tineret Constanța a fost una obscură, deși printre bunurile pe care le administrează se află active reprezentative pentru Constanța: Casa Tineretului din Mangalia și chiar pentru țară: Monumentul Tineretului de la Straja, pe malul Canalului Dunăre- Marea Neagră.

Citește și: Carmen Drăghici, președintele Fundației Județene pentru Tineret Constanța, SUSPENDATĂ din FUNCȚIE

Federația TINERILOR din CONSTANȚA, REVOLTATĂ pe secretarul de stat OLTEAN CSONGOR

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost în acest local ☝️
0
0
ia duceti.va voi prin statiuni,incepind cu saturn,a vedeti ce betoane si uritenie este.,precum mintea primarului si asa zisilor consiglieri locali.ce sa ceri de la inculti politisti si circiumari?
1
0
Carmen Draghici asta zici ca e aia pe care o striga Vadim pitica dracului
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369